/* JS para menú plegable móvil Divi */

BLOG

5 claus de gestió per a la cuina d’un restaurant

Gestionar correctament la cuina del teu negoci de restauració és necessari per treure la major rendibilitat a la teva empresa. Són molts els factors que cal tenir en compte per aconseguir l’èxit d’un restaurant. Des de Proacciona, consultoria en seguretat alimentària de Barcelona, ​​volem ajudar-te a gestionar la teva cuina de manera eficient. Per això, us hem preparat les 5 claus de gestió per a la cuina d’un restaurant.

Matèries primeres

Des de comprar els millors ingredients als nostres proveïdors, fins a controlar-ne el consum. Qualsevol millora encaminada a controlar el nostre inventari i les compres farà que el nostre negoci sigui molt més rendible.

A més, recomanem triar “cuina de mercat”, aprofitant els productes que ofereixen la millor relació entre qualitat i preu per la seva estacionalitat. En altres paraules, es tracta de comprar sempre el millor que puguem trobar al mercat i elaborar els nostres menús sobre la base d’això. Estarem comprant allò essencial, per la qual cosa tenim la menor quantitat possible de productes en estoc, menys diners aturats i el producte és el més fresc possible.

Instal·lacions: neteja, manteniment, tecnologia…

Un altre dels aspectes a tenir en compte per gestionar una cuina són les instal·lacions. Tenir unes bones instal·lacions t’ajudaran a fer tot allò que vulguis, treballar de manera més eficient, comptar amb la maquinària necessària, i evitar córrer riscos innecessaris. A més, ensenyar als clients l’espai impecable on s’elaboren els plats és un punt positiu.

Cultura de seguretat alimentària

Oferta gastronòmica

Hem de saber què s’està consumint al mercat, qui són els nostres clients objectiu i què està consumint el nostre públic. És a dir, si s’asseuen a menjar, si mengen snacks, tapes, la regió i les compres dels nostres clients.

Tot per adaptar les nostres ofertes gastronòmiques per crear tipus de menús específics o actualitzar-los segons la temporada de l’any. Fins i tot podem avaluar la possibilitat de fer seminaris específics o cursos per als nostres clients, amb el propòsit d’aconseguir la diferenciació desitjada de la competència.

Recursos humans

Un altre punt fort que cal tenir en compte són les persones que componen la cuina. Per sobresortir a la cuina, hem de triar les persones adequades per crear un equip sobre la base del nostre treball i producció planificada, tenint en compte la importància dels torns, els horaris i la gestió visionària i prudent de les vacances…

Màrqueting i publicitat

Avui, gràcies a les xarxes socials i Internet, les persones saben el que estem fent fins i tot quan són lluny. I justament es tracta d’això, de donar-nos a conèixer i ensenyar el que sabem fer.

Mai no hi ha una segona oportunitat per causar una bona primera impressió. Vídeos, fotos, retransmissions en directe, qualsevol gran moment pot ser el motor per captar l’atenció dels nostres futurs clients. A través de publicitat o per mitjans propis com a base de dades. Cada cop compta per omplir el restaurant a la següent ronda de servei.

T'AGRADA EL NOSTRE CONTINGUT?

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Categories

Formulari de contacte

¿Necesitas ayuda?