/* JS para menú plegable móvil Divi */
APPCC i AUDITORIES CUINA D’HOTELS
Auditoria presencial de cocina
Informe detallat amb puntuació
Elaboració d’appcc adaptat
Registres digitalitzats
Seguiment i supervisió del sistema
Formació inicial inclosa
Formació noves incorporacions
com afecta l'ergonomia a la feina

Auditoria presencial de cuines i menjadors

En primer lloc, un dels nostres tècnics farà una auditoria higienicosanitària de la cuina del teu hotel o negoci de restauració. Aquesta auditoria es basa en els criteris d’inspeccions oficials per tal de posar solució a qualsevol inconvenient. A més, donem algunes recomanacions de millora a primera vista que puguin augmentar la seguretat alimentària de manera senzilla i ràpida.

Informe detallat amb puntuació

Després de realitzar l’auditoria a la cuina del vostre hotel, el mateix tècnic elaborarà un informe detallat amb una puntuació en base als criteris de les inspeccions oficials. D’aquesta manera, quedaran reflectits tots els errors o elements a millorar per implementar correctament el pla HACCP al vostre hotel i superar les inspeccions amb èxit.

Elaboració d’APPCC adaptat

El pla d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) és la base sobre la qual recolza la producció d’aliments segurs. Per això, elaborem el manual de cuina basat en els prerequisits de l’APPCC a l’hostaleria perquè tot el personal tingui clars els criteris que cal seguir per garantir la seguretat alimentària en tot moment.
com afecta l'ergonomia a la feina

Pregunta a un tècnic
tel. 620028810
comercial@proacciona.es

Registres digitalitzats

Hem desenvolupat la primera APP de traçabilitat alimentària del mercat. Les seves múltiples funcionalitats et permeten digitalitzar els controls de temperatura i neteges, reduir minves, estalviar hores de treball i generar arbres de traçabilitat cap endavant i cap enrere. Usar l’APP Total Food Control és fonamental per optimitzar processos i tenir la seguretat alimentària a hotels i restaurants sota control.

Seguiment i supervisió del sistema

Gràcies a la digitalització, amb Total Food Control som capaços de veure el que passa a la cuina a temps real i tenir-ne un control en tot moment. A més, tenim un registre i seguiment clar de les receptes, temperatures, neteges, etc.

Formació inicial inclosa

A la nostra primera visita per realitzar l’auditoria de cuina al teu hotel, també formem els teus treballadors i personal de cuina en els conceptes bàsics. En cas de voler aprofundir en algun aspecte del sistema APPCC, manipulació d’aliments o etiquetatge, disposem de diversos cursos en línia gratuïts i de pagament.

Formació noves incorporacions mitjançant càpsules formatives

Disposem d’una gran varietat de càpsules formatives en línia amb les que podràs formar tots els teus treballadors en qualsevol àmbit de seguretat alimentària i manipulació d’aliments. Pots cursar qualsevol dels nostres cursos en línia de pagament o gratuïts per obtenir un certificat acreditatiu.

Formulari de contacte

No dubteu a consultar-nos els vostres dubtes, ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

  condiciones legales

  política de privacidad

  PROACCIONA BCN SL
  Tel. 6200288105
  Email: comercial@proacciona.es

  ¿Necesitas ayuda?