/* JS para menú plegable móvil Divi */

BLOG

Consells per a restaurants sense gluten per a celíacs

Els restaurants gluten free s’estan convertint en una opció necessària al sector de l’alimentació. Segons els especialistes, actualment hi ha més de 70 milions de celíacs. Com que és una intolerància, és important que els restaurants s’adaptin a aquests clients i disposin de plats sense gluten variats. A continuació, us donem alguns consells per ajudar-vos a gestionar la cuina del vostre restaurant per preparar plats lliures de gluten.

Per què has d’oferir plats sense gluten?

La resposta a aquesta pregunta és simple, i probablement ja la coneguis. Com a tothom, als celíacs els agrada menjar a restaurants. Si ofereixes una opció per a celíacs, obtindràs aquestes persones com a clients juntament amb els seus familiars, amics o parelles que els acompanyin.

I com que els costa trobar un restaurant sense gluten, si se senten segurs i tenen una bona experiència, sens dubte repetiran. Aquestes raons també s’apliquen per a plats amb intolerància a la lactosa, altres al·lèrgies, vegetarians o vegans.

Aliments lliures de gluten

Centrem-nos en les preparacions que poden gaudir els celíacs. En aquest sentit, hi ha moltes opcions sense gluten que et permeten preparar deliciosos plats. Simplement tria els aliments que s’ajustin al pla d’alimentació que apareix al menú. Aquests són alguns aliments lliures de gluten que pots fer servir a les teves receptes:

  • Fruites i verdures fresques.
  • Productes enfornats amb farina sense gluten.
  • Proteïnes magres com ara ous, llenties i carns que no estiguin en contacte amb altres productes.
  • Productes elaborats sense gluten com el pa i la pasta.
Cultura de seguretat alimentària

Consells per oferir plats per a celíacs

Ara que ja coneixes alguns dels aliments que pots fer servir, et donem alguns consells que t’ajudaran a oferir plats sense gluten:

  • Aplica consells d’experts: Els nutricionistes saben millor que ningú quins tipus d’aliments es poden menjar amb la malaltia celíaca, com cal manipular els productes i com seguir procediments de preparació segurs.
  • Marca els productes sense gluten al menú: D’aquesta manera aconseguiràs que les persones celíaques puguin triar lliurement sense preguntar constantment al personal de servei.
  • Crea un menú especial per a celíacs: Seria fins i tot millor si poguessis oferir un menú complet sense gluten a més d’alguns plats. El pa i la cervesa per a celíacs també són populars.
  • Treballa amb proveïdors sense gluten: N’hi ha que estan especialitzats en celiaquia i són genials per adaptar el teu restaurant a aquest tipus de clientela.
  • Anuncia’t on puguis: al teu lloc web, xarxes socials, plataformes com TripAdvisor o a la teva porta.

Tipus per captar clients celíacs

Les persones celíaques eviten els riscos de menjar a restaurants tradicionals. Això és perquè si hi ha alguna negligència en el procés de preparació, la seva vida estarà en perill. Per tant, han de saber des del principi que tenen la intenció de servir alguns plats sense gluten.

Recordeu que a causa de la tendència d’estils de vida saludables, hi ha d’haver un negoci relacionat a la vostra comunitat. Com podeu imaginar, aquests centres especialitzats són freqüentats per persones celíaques. Per tant, has de col·locar fullets i números de contacte en aquests llocs per emfatitzar la teva nova visió al restaurant.

Un estudi recent va confirmar que les persones celíaques utilitzen principalment els telèfons per trobar llocs web sense gluten. Com a tal, has de garantir que la teva marca aparegui en pàgines i apps que ajudin a les persones celíaques a trobar aquests llocs. Si vols augmentar l’efectivitat d’aquesta estratègia, considera publicar a les xarxes socials.

T'AGRADA EL NOSTRE CONTINGUT?

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Categories

Formulari de contacte

¿Necesitas ayuda?