/* JS para menú plegable móvil Divi */

BLOG

Cursos de seguretat alimentària per a restaurants

Per garantir la seguretat alimentària en hotels i restaurants és molt important formar tots els treballadors que manipulin els aliments tant a la cuina com a la sala. A Proacciona disposem d’una àmplia selecció de cursos en línia amb certificat. Des de càpsules formatives gratuïtes fins a cursos de pagament molt complets i específics. A continuació t’anomenem alguns dels cursos de seguretat alimentària que recomanem per a hotels i restaurants.

Cursos online de seguretat alimentària

Com hem dit anteriorment, disposem d’una gran varietat de cursos en línia amb certificat en seguretat alimentària. Hem recopilat 4 dels cursos més importants per formar els teus treballadors en hotels i restaurants. Continua llegint per trobar el curs en línia en seguretat alimentària que millor s’adapti a les teves necessitats.

Curs online de manipulador aliments en restauració

En realitzar el nostre curs en línia de manipulació d’aliments obtindràs el carnet de manipulador d’aliments. La formació s’adreça als comandaments intermedis d’hotels, restaurants i treballadors del sector de la restauració. Amb aquest curs aprendràs a:

 • Aprèn sobre les bones pràctiques de manipulació a la cuina.
 • Saber llegir correctament les etiquetes de les matèries primeres.
 • Reconéixer les mesures clau d’higiene.
 • Aprèn a reconèixer al·lèrgies i intoleràncies.
 • Conéixer els riscos associats amb la preparació i els plats.
 • Conéixer les precaucions per elaborar i preparar aliments.

Fes click en aquest enllaç per accedir al curs online

Curs APPCC i higiene alimentària

El nostre curs et formarà en l’aplicació, les directrius i tot allò necessari sobre el sistema d’anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC). En completar-ho obtindràs un certificat de formació a APPCC. Els objectius d’aquest curs són els següents:

 • Conèixer els sistemes d’Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC) per facilitar-ne la implementació, el control i el seguiment.
 • Comprendre els fonaments, les etapes, els avantatges i els problemes del sistema APPCC, els abasts i les limitacions d’implementació, seguiment i supervisió.
 • Establir un disseny per assegurar la implementació i el seguiment del sistema APPCC.
 • Adquirir coneixements sobre els sistemes d’Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC) en funció de les necessitats o els principis a cobrir.
 • Conèixer les regulacions específiques relacionades amb la implementació i el seguiment del sistema APPCC.

Accedeix al curs fent clic aquí

Curs de gestió d’al·lèrgens alimentaris en restauració

Amb aquesta formació aprendràs a identificar els principals aliments que causen al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, elaborar ofertes gastronòmiques, gestionar els al·lèrgens, etc. Va dirigit a treballadors i comandaments intermedis de restaurants i hotels. Els objectius del curs de gestió d’al·lèrgens són:

 • Aprèn sobre bons hàbits de maneig a la cuina.
 • Saber llegir correctament les etiquetes de les matèries primeres.
 • Aprèn a reconèixer al·lèrgies i intoleràncies.
 • Conéixer els riscos associats amb la preparació i els plats.
 • Conéixer les precaucions en fer i preparar aliments.
 • Aprèn a comunicar-te amb els clients o consumidors finals.

Per accedir al curs online fes clic aquí

Curs d’etiquetatge alimentari

Aquest curs va dirigit als treballadors de negocis del sector de la restauració i indústries alimentàries. En completar-lo obtindràs un certificat que verifica la formació en traçabilitat i etiquetatge alimentari. La durada aproximada són 15 hores i els objectius del curs d’etiquetatge són:

 • Etiquetar correctament els aliments segons la normativa vigent.
 • Adquirir coneixements sobre el correcte etiquetatge dels aliments sobre la base de la normativa vigent i les perspectives al voltant de les seves necessitats.
 • Conèixer i saber interpretar els requisits d’etiquetatge de productes específics, com ara els aliments genèticament modificats o irradiats.
 • Aprendre què és, com fer-lo servir i l’impacte de l’etiquetatge en el seguiment de la traçabilitat.
 • La perspectiva de la nova normativa europea pel que fa a l’etiquetatge d’aliments.

Fes clic aquí per accedir a la formació

Cultura de seguretat alimentària

Cursos gratuïts online en seguretat alimentària

A més dels complets cursos de pagament que oferim, tenim diverses càpsules formatives gratuïtes per formar els teus treballadors. Pots realitzar qualsevol dels següents cursos en línia de forma gratuïta, però per obtenir el certificat hauràs de contractar algun dels nostres serveis.

Fes clic aquí per accedir als cursos gratuïts

Formació online gratuïta en etiquetatge alimentari

Disposem de dos cursos d’etiquetatge alimentari on t’ensenyem els aspectes bàsics, la informació alimentària obligatòria, com etiquetar els aliments correctament, les excepcions, etc. Quan hagis acabat aquest curs gratuït, hauràs de fer un test d’autoavaluació per comprovar que has adquirit tots els coneixements.

Formació online gratuïta de manipulador d’aliments

Amb el nostre curs en línia de manipulador d’aliments aprendràs els aspectes fonamentals que ha de conèixer qualsevol treballador que estigui manipulant aliments. A més, t’ensenyem les principals mesures preventives i les bones pràctiques per manipular aliments.

Formació online gratuïta al sistema APPCC

Podeu trobar diversos cursos gratuïts relacionats amb el sistema APPCC. Alguns són: APPCC per a manipuladors d’aliments, implantar l’APPCC a la teva empresa alimentària, etc. Per obtenir els certificats acreditatius d’aquests cursos hauràs de contractar algun dels nostres serveis.

Formació online gratuïta en Prerequisits del sistema APPCC

Disposem d’una gran varietat de cursos en línia gratuïts en prerequisits del sistema APPCC. A més, pots realitzar els que necessitis a la teva empresa, ja que els hem dividit en cadascun dels plans: control d’aigua, plagues, temperatures, al·lèrgens, proveïdors, etc.

T'AGRADA EL NOSTRE CONTINGUT?

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Categories

Formulari de contacte

¿Necesitas ayuda?