/* JS para menú plegable móvil Divi */

BLOG

Guia de bones pràctiques en la producció i la manipulació de fruita
Buenas prácticas fruta

A finals de gener el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya publicava la ‘Guía de autocontrol de la calidad y buenas prácticas en la producción y manipulación de la fruta de hueso y de pepita’. Aquesta Guia s’emmarca en la mesura 7 “Vetllar pel compliment de la Normativa” del Pla d’acció de la fruita dolça que la Generalitat de Catalunya va posar en marxa el 2017, juntament amb el sector fructícola, les organitzacions professionals agràries i altres agents de la cadena de comercialització, per tal de reforçar i donar suport al sector de la fruita.

A continuació trobareu una infografia amb els punts claus de la guia. Aquesta és una eina voluntària, però pretén facilitar el compliment de la normativa a tots els agents implicats des del camp fins a la sortida de la central fructícola. El compliment dels estàndards normatius de qualitat i autocontrol dels productes i processos, i les bones pràctiques de manipulació són factors clau per assegurar que la fruita arribi al consumidor amb la màxima qualitat i amb tota la informació necessària per permetre una compra conscient i responsable.

 

Bones pràctiques per a la manipulació de la fruita

Bones pràctiques fruita

A Proacciona, consultoria en seguretat alimentària de Barcelona, ​​comptem amb més de 15 anys d’experiència, ajudant empreses com la teva a acreditar-se en matèria de qualitat i innocuïtat alimentària. Ajudem empreses del sector de l’alimentació a implantar el pla APPCC per garantir que els seus aliments són segurs i que ofereixen el millor de si mateixos, així com que disposen d’un bon sistema de traçabilitat per controlar els aliments des de l’origen fins a l’arribada al consumidor final. A més, també certifiquem a les normes IFS, BRC i FSSC 22000. Aquestes certificacions aportaran valor afegit a la teva marca i generaran confiança entre els teus consumidors i clients potencials; un factor clau, especialment ara. Omple el formulari que trobaràs al final de l´entrada, i ens posarem en contacte amb tu.

T'AGRADA EL NOSTRE CONTINGUT?

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Categories

Formulari de contacte

¿Necesitas ayuda?