/* JS para menú plegable móvil Divi */

BLOG

Novetats d’IFS Food 7
IFS Food 7

La versió 7 de IFS Food ja està disponible. L’estàndard IFS Food es reconocido internacionalmente por la Iniciativa Global de Seguretat Alimentària (GFSI). Es basa en els aspectes generals d’un Sistema de Gestió i Seguretat Alimentària, amb l’objectiu central d’infondre més confiança en els productes i processos alimentaris, cosa que significa garantir la seguretat, la qualitat i el compliment dels requisits específics del client a través. d’una avaluació in situ, com exigeix ​​la norma ISO/IEC 17065.

IFS Food 7 és una nova versió de la norma més eficient i senzilla, aplicable a partir de l’1 de març de 2021, i la implementació del qual serà obligatòria per a totes les empreses certificades a partir de l’1 de juliol de 2021. A continuació, t’expliquem les principals novetats de IFS Food 7.

Novetats principals d’IFS Food 7

 1. Major atenció a l’avaluació in situ, i menys a la documentació.
 2. Nova redacció: l’auditoria es converteix en una avaluació per ressaltar l’enfocament de producte i procés d’IFS d’acord amb la ISO/IEC 17065.
 3. Reducció del nombre de requisits en un 15%.
 4. Millora de l’estructura del protocol de certificació adaptat a les necessitats de les parts interessades d’IFS.
 5. Sistema de puntuació millorat i millor definit.
 6. Informe d’avaluació més ben estructurat i més fàcil d’utilitzar.
 7. Una de cada tres avaluacions de certificació es realitza sense previ avís.
 8. Incorporació de la cultura de seguretat alimentària als requisits.
 9. Diferents modalitats de gestió considerades a les noves definicions sobre subcontractació.
 10. GLN (Global Location Number) obligatori per als proveïdors de l’Espai Econòmic Europeu (EEE).
 11. Eines addicionals per donar suport als responsables de qualitat, entre elles, nous cursos de formació a distància, actualització del programari IFS auditXpressX i l’app IFS Audit Manager per a l’auditoria interna.

A Proacciona, consultoria en seguretat alimentària i APPCC de Barcelona, ​​som experts en implementar la norma IFS. El nostre equip tècnic, amb més de 15 anys d’experiència, t’ajudarà a adaptar-te a les novetats de IFS Food 7 o bé certificar-te a IFS Food o IFS Logistics en cas que encara no comptis amb aquesta certificació alimentària. Ambdues normes garanteixen la seguretat alimentària dels aliments, d’una banda, i dels envasos i materials d’envasat, de l’altra. Implantar IFS Food et permetrà beneficiar-te de múltiples avantatges i guanyar-te la confiança dels consumidors, que cada cop més demanen que les empreses del sector de l’alimentació estiguin certificades. T’ajudem? Omple el formulari que trobaràs al final de l´entrada i ens posarem en contacte amb tu.

IFS Food v7

T'AGRADA EL NOSTRE CONTINGUT?

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Categories

Formulari de contacte

¿Necesitas ayuda?