Una auditoria de qualitat és una avaluació en la que es comprova que els processos que es duen a terme dins d’una empresa estan d’acord amb els objectius del Sistema de Gestió de Qualitat (SGC) o, en altres paraules, que compleixen els objectius proposats quant a qualitat dels productes elaborats.
Les auditories serveixen per reduir problemes i errors, millorar l’eficàcia de l’empresa i apropar-la als nivells de qualitat reconeixibles al mercat i davant de la competència.
Les auditories formen part tant de la implantació del pla APPCC (obligatori per a empreses alimentàries a la Unió Europea) com de l’obtenció d’estàndards internacionals en matèria de seguretat alimentària com són la certificació IFS, la certificació BRC i FSSC2200. A continuació trobareu una infografia amb els passos per realitzar una auditoria de qualitat i els seus principals avantatges.
T’ajudem? A Proacciona, consultoria en seguretat alimentària de Barcelona, un dels nostres principals serveis és la auditoria APPCC. Anem al teu obrador o fàbrica i et fem una auditoria de diagnòstic que et serveixi per canviar o adaptar aquells aspectes que no tinguis resolts, i a partir d’aquí t’assessorem. Omple el formulari que trobaràs al final de l’entrada, i ens posarem en contacte amb tu.
