Seguretat en el Treball

Garantir la seguretat en el treball de cadascun dels teus empleats és fonamental per a qualsevol tipus d’empresa.

Què és la Seguretat en el Treball?

Com aplicar la Seguretat a la Feina?

Què són els riscos d’accidents?

Experts de Seguretat en el Treball a Barcelona

Què és la Seguretat en el Treball?

La seguretat a la feina és una disciplina que es troba dins de la prevenció de riscos laborals. El seu objectiu consisteix a aplicar una sèrie de mesures necessàries juntament amb el desenvolupament d’activitats per prevenir tota mena de riscos produïts per l’activitat laboral. Per això, l’empresa ha de tenir unes condicions de treball adaptades perquè els empleats puguin fer les seves funcions amb la màxima seguretat possible.

Per combatre i intentar prevenir els accidents laborals, cal fer servir eines com l’aplicació de procediments a la feina i la formació dels empleats per minimitzar els riscos.

Com aplicar la Seguretat a la Feina?

Com hem dit anteriorment, a més de disposar d’un espai de treball òptim, sempre es poden aplicar millores per garantir la salut i la seguretat a la feina. Aquí us donem alguns consells perquè puguis aplicar de millor forma aquesta disciplina.

 • Informació, drets i responsabilitats: Conèixer els procediments de seguretat necessaris que dicta la normativa de seguretat i salut laboral a Espanya afavoreix l’ambient i la seguretat a la feina.
 • Formació i orientació laboral: Formar els treballadors és essencial per garantir que tinguin els coneixements i puguin desenvolupar la seva feina de forma correcta.
 • Identificació de possibles riscos: És molt important saber veure quins són els possibles riscos potencials a cada lloc de treball per prevenir-los.
 • Equip de protecció individual específic (EPI): En cas de ser necessari, cal fer servir un equip de protecció adequat i eines que augmentin la seguretat.

Pregunta a un tècnic
tel. 661761905

Què són els Riscos d’Accidents?

Quan parlem de riscos d’accidents ens referim a possibles caigudes d’alçades, a l’atrapament, a possibles explosions, etc. En general, solen desencadenar-se perquè no tenen en compte l’existència d’un o diversos factors de risc.

Els riscos s’avaluen en funció de la probabilitat que hi hagi que es faci un accident, i dels danys que pot ocasionar aquest accident. Es qualifiquen en funció de la gravetat i del dany que pot arribar a causar a la persona que el pateixi.

Hi ha dues variables de probabilitat. Una se centra en la probabilitat que es produeixi un accident, i l’altra ho fa en si aquest accident pot ocasionar danys encara més grans.

Experts de Seguretat en el Treball a Barcelona

A Proacciona comptem amb un departament compost per una plantilla de professionals tècnics i especialitzats, capaços de facilitar el millor assessorament i la cooperació necessària en els diferents aspectes relacionats directament amb la prevenció de riscos laborals.

Oferim un servei d’atenció al client totalment personalitzat, multidisciplinar i permanent. Estem al costat del client des del primer moment, i us assessorem per aconseguir aplicar les millors tècniques i procediments per evitar qualsevol tipus d’accident derivat de l’activitat laboral. Només t’has de posar en contacte amb nosaltres i t’assessorarem en tot allò que necessitis.

Implanta l’APPCC de forma fàcil, personalitzada i eficient!

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  condicions legals

  política de privacitat

  ¿Necesitas ayuda?
  /* JS para menú plegable móvil Divi */