Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

50 Hores

Gestió d’al·lèrgens a la restauració.

Curs Online de 50h

Objectius del curs:

  • Conèixer bones pràctiques de manipulació a cuines.
  • Saber realitzar correctament una lectura de l’etiquetatge de matèries primeres. 
  • Aprendre a reconèixer al·lèrgies i intoleràncies. Informació al consumidor. 
  • Conèixer els riscos associats a l’elaboració i dels plats. 
  • Conèixer les mesures preventives en l’elaboració i la preparació d’aliments. 
  • Aprendre la forma de comunicar-ho als clients o consumidors finals. 

A qui va dirigit?

  • Treballadors de restaurants, hotels i sector de la restauració.
  • Comandaments intermedis en restaurants i hotels.

Quin certificat obtinc?

  • Certificat de formació en AL·LÈRGENS.

Programa del curs d’AL·LÈRGENS EN RESTAURACIÓ:

Característiques de les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Reaccions adverses als aliments:

  • L’al·lèrgia als aliments
  • Relació d’al·lèrgies alimentàries, causes i tractament/prevenció.
  • L’al·lèrgia al látex.
  • Reaccions adverses no immunològiques als aliments
  • La malaltia celíaca

Identificació dels principals aliments causants d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries:

  • Interpretació de l’etiquetatge d’aliments i de la simbologia relacionada.
  • Símbols identificatius en l’etiquetatge d’aliments aptes per a celíacs.
  • Llistat d’aliments aptes per a celíacs.
  • Activitat per a la correcta interpretació de l’etiquetatge d’aliments i de la simbologia relacionada amb al·lèrgies alimentàries i intolerància al gluten.
  • Principals aliments causants d’al·lèrgies.
  • Productes substitutius per a persones amb al·lèrgia a aliments.
  • Productes substitutius per a persones amb intolerància al gluten.
  • L’ús del làtex en la manipulació d’aliments.
  • Objectes i circumstàncies que tenen o poden contenir làtex.
  • Aliments per a celíacs.
  • Referències legislatives sobre l’etiquetatge d’aliments.

Elaboració d’ofertes gastronòmiques o dietes relacionades amb les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries:

  • Aspectes bàsics de nutrició.
  • Per què restauradors?
  • La roda dels aliments.
  • Aspectes bàsics de qualitat i seguretat alimentària.
  • La dieta sense gluten.
  • Diagrama de processos per al disseny d’ofertes gastronòmiques o dietes relacionades amb les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries..
  • Bones pràctiques en l’elaboració de plats aptes per a persones al·lèrgiques a aliments i al làtex, i per a celíacs.

La comunicació amb el client i la gestió d’al·lèrgens en establiments de restauració:

  • Principals novetats de la reglamentació vigent.
  • Els requisits per a la restauració.
  • Com disposar i mantenir actualitzada la informació de l’etiquetatge dels productes i ingredients que subministren els proveïdors?
  • Substàncies o productes que causen al·lèrgies o intoleràncies.
  • Com comprovar l’etiquetatge durant la recepció de mercaderia?
  • Com evitar o minimitzar la contaminació creuada en l’àrea de cuina?
  • Com informar els consumidors dels al·lergògens presents en el producte?
  • Com conèixer i identificar els al·lergògens potencials?
     
Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

Etiquetatge d’aliments (15h)

Etiquetatge d’aliments (15h)

Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

M’apunto al curs

    Elige el curso


    Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

    Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

    25 Hores

    Traçabilitat i seguretat alimentària

     Curs Online de 25h

    Objectius del curs de traçabilitat:

    • Conèixer com s’implanta la traçabilitat en l’empresa.
    • Saber realitzar correctament una lectura de l’etiquetatge de matèries primeres.
    • Conèixer sistemes de traçabilitat i identificació.
    • Aprendre a reconèixer al·lèrgies i intoleràncies. Informació al consumidor.
    • Aplicar millores dels sistemes de traçabilitat.
    • Seguretat alimentària i gestió de crisis alimentàries.

    A qui va dirigit?

    • Treballadors de petits obradors de fabricació d’aliments.
    • Treballadors de petits obradors de fabricació d’aliments.
    • Comandaments intermedis en indústries alimentàries.

    Quin certificat aconsegueixo?

    • Certificat de formació en TRAÇABILITAT ALIMENTÀRIA.

    Programa del curs de traçabilitat alimentària:

    Traçabilitat i seguretat:

    • Introducció.
    • Traçabilitat i seguretat.
    • Definició i objectius.
    • Tipus de traçabilitat, responsabilitat i beneficis.

    Legislació i Normatives:

    • Introducció.
    • Lleis de caràcter horitzontal.
    • Lleis de caràcter vertical. Boví i lactis.
    • Lleis de caràcter vertical. Productes pesquers, ous i transgènics.
    • Productes amb denominació de qualitat.
    • Productes ecològics.

    Anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC):

    • Introducció al APPCC.
    • Prerequisits de l’APPCC.
    • Principis del sistema APPCC.
    • Implantació del sistema.

    Envasament i etiquetatge:

    • Introducció a l’etiquetatge d’aliments.
    • Sistemes d’envasament.
    • Etiquetatge dels productes.

    Registre dels productes:

    • Introducció a sistemes de registres de traçabilitat.
    • Definició per lots. Agrupació de productes.
    • Automatització de la traçabilitat.
    • Sistemes d’identificació.
       
    Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

    Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

    Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

    Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

    Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

    Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

    Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

    Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

    Etiquetatge d’aliments (15h)

    Etiquetatge d’aliments (15h)

    Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

    Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

    Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

    Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

    Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

    Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

    Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

    Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

    Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

    Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

    Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

    Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

    Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

    Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

    Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

    Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

    Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

    Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

    Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

    Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

    Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

    Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

    Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

    Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

    Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

    Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

    M’apunto al curs

      Elige el curso


      Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

      Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

      60 Hores

      SISTEMA APPCC I PRÀCTIQUES CORRECTES D’HIGIENE.

       

      Curs Online de 60h

      Objectius del curs de APPCC:

       

      • Adquirir coneixements sobre el sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) per a contribuir a la seva implantació, control i seguiment.
      • Conèixer les bases, etapes, avantatges i problemes, àmbit d’implantació i límits, seguiment i vigilància del sistema APPCC.
      • Establir un disseny que garanteixi la implantació i seguiment del sistema APPCC.
      • Adquirir coneixements sobre el sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) sobre la base de les necessitats o principis a cobrir.
      • Conèixer la normativa específica vinculada a la implantació i seguiment del sistema APPCC.

       

      A qui va dirigit?

       

      • Treballadors de la indústria alimentària.
      • Comandaments intermededis de la indústria alimentària.

       

      Quin certificat aconsegueixo?

       

      • Certificat de formació en APPCC.

      Programa del curs de APPCC:

      Generalitats del sistema anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC):

      • Introducció.
      • Introducció al sistema APPCC i glossari de termes relacionats.
      • Sistema tradicional de control dels aliments.
      • Conceptes de APPCC en la indústria alimentària.
      • Objectius del sistema d’autocontrol.
      • Característiques generals de l’APPCC
      • Avantatges de l’aplicació del pla. 
      • Problemes en l’aplicació del sistema APPCC.
      • Àmbit d’aplicació i requisits per a la seva implantació.
      • Etapes i evolució de l’aplicació. 
      • Anàlisi de riscos, identificació i valoració d’aquests. Accions correctores i/o preventives.
      • Límits, seguiment i vigilància del pla APPCC. Verificació i validació de registres i documentació del sistema.
      • Consideracions prèvies a la implantació de l’APPCC.
      • Legislació. Reglament 852/2004, entre altres.
      • Paper de l’Administració en aquests sistemes.
      • APPCC i sistemes de Gestió de la Qualitat.
      • Resum.

      Aplicació del sistema APPCC:

      • Introducció.
      • El APPCC en les matèries primeres i ingredients, productes en curs de fabricació o productes acabats.
      • El sistema aplicat al procés de producció.
      • El pla en el personal.
      • L’APPCC en les instal·lacions, locals i equips.
      • El sistema en el transport.
      • L’APPCC en el procés de neteja i desinfecció.
      • El pla en la lluita contra insectes i rosegadors..
      • L’APPCC en el tractament de residus i desaprofitaments i aigües residuals.
      • Resum.

      Directrius generals del sistema APPCC:

      • Introducció.
      • Directrius.
      • Pla APPCC.
      • Resum.

      Mòdul específic sectorial:

      • Introducció.
      • Normativa i continguts específics del sector en el qual s’imparteix aquesta especialitat.
         
      Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

      Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

      Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

      Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

      Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

      Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

      Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

      Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

      Etiquetatge d’aliments (15h)

      Etiquetatge d’aliments (15h)

      Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

      Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

      Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

      Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

      Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

      Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

      Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

      Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

      Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

      Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

      Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

      Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

      Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

      Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

      Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

      Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

      Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

      Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

      Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

      Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

      Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

      Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

      Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

      Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

      Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

      Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

      M’apunto al curs

        Elige el curso


        Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

        Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

        15 Hores

        LISTERIOSIS I ALTRES MALALTIES DE TRANSMISSIÓ ALIMENTÀRIA.

        Curs Online de 15h

        Objectius del curs de listeriosis:

         

        • Adquirir coneixements sobre les principals malalties de transmissió alimentària, la seva avaluació, tractament, necessitats d’autocontrol i legislació aplicable.
        • Conèixer les malalties de transmissió alimentàries.
        • Saber quines són les mesures que han d’aplicar-se entorn de l’actuació del manipulador, així com en funció de l’organització i distribució dels locals i instal·lacions.
        • Conèixer els fonaments i requeriments d’implantació i seguiment del sistema d’anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC).
        • Estar al corrent de la legislació desenvolupada sobre el control de les malalties de transmissió alimentàries.

         

        A qui va dirigit?

         

        • Treballadors de restaurants, hotels i sector de restauració.
        • Comandaments intermedis i treballadors en indústries alimentàries.

         

        Quin certificat aconsegueixo?

         

        • Certificat de formació en MANIPULADOR D’ALIMENTS.

        Programa del curs de manipulador aliments:

        Malalties de transmissió alimentàries:

          • Introducció.
            Definició. Tipus i elements propis:
            Tipus i elements en les malalties de transmissió alimentària.
            Listeriosis (Listeria monocytogenes):
            Aliments propicis a aquest tipus de contaminació.
            Dosi contaminant.
            Símptomes associats a la listeriosi.
            Salmonel·losis (Salmonella spp):
            Aliments propicis a aquest tipus de contaminació.
            Dosi contaminant.
            Símptomes associats a la salmonel·losis.
            Botulisme (Clostridium botulinum):
            Aliments propicis a aquest tipus de contaminació.
            Dosi contaminant.
            Símptomes associats a la toxina botulínica.
            E. coli (Escherichia coli):
            Aliments propicis a aquest tipus de contaminació.
            Dosi contaminante.
            Altres malalties de transmissió alimentària.
            Símptomes associados a l’E. coli.
            Resum.

        Com evitar les malalties de transmissió alimentàries:

          • Introducció.
            Com evitar la listeriosi.
            Com evitar la salmonel·la.
            Com evitar el botulisme.
            Com evitar altres malalties de transmissió alimentària
            Com evitar l’E. coli.
            Resum.

        Altres mesures per a evitar malalties de transmissió alimentàries:

          • Introducció.
            Higiene personal:
            Asèpsia: mans, boca i nas.
            Indumentària de treball.
            Actituds i hàbits del manipulador. Fumar, menjar i mastegar xiclet. 
            Salut del manipulador.
            Locals i instal·lacions:
            Distribució de les instal·lacions, il·luminació i ventilació.
            Eliminació de brossa i residus.
            Maquinària, eines i utillatge. Neteja i desinfecció.
            Resum. 

        Autocontrol en l’empresa alimentària (APPCC):

          • Introducció.
            Introducció a l’APPCC.
            Prerequisits
            Conseqüències derivades de l’APPCC per als manipuladors d’aliments:
            Els riscos de la contaminació creuada.
            Control de temperatures.
            Procés d’aprovisionament, transport, recepció i emmagatzematge de mercaderies..
            Procés de preelaboració, elaboració i servei d’aliments i begudes
            Traçabilitat.
            Neteja i desinfecció: instal·lacions, maquinària, equips i utillatge:
            El pla d’higiene i sanejament segons instal·lacions, dependències, superfícies, utensilis o maquinària. Processos CIP i SIP.
            Cercle de Sinner: temps, temperatura, acció mecànica i producte químic.
            Procediments operacionals d’estàndards de neteja i desinfecció.
            Control vectorial: desinfecció, desinsectació i desratizació (DDD):
            Mesures preventives.
            Plans de control integrat de plagues.
            Compliment de les instruccions de treball en els procediments operatius de l’empresa (guia de pràctiques correctes d’higiene a l’empresa):
            Fase de recepció de matèries primeres. Control de proveïdors.
            Fase de conservació i emmagatzematge.
            Fase de regeneració i utilització de productes cuinats.
            Fase de preparació, elaboració i cuinat.
            Resum.

        Legislació. Obligacions, sancions…

          • Introducció.
            Legislació aplicable:
            Principals disposicions.
            Obligacions i responsabilitats:
            Reglament (CE) n.º 852/2004.
            Reglament (CE) n.º 178/2002.
            Reial Decret 1945/1983.
            Infraccions i sancions:
            Resum.
        Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

        Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

        Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

        Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

        Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

        Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

        Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

        Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

        Etiquetatge d’aliments (15h)

        Etiquetatge d’aliments (15h)

        Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

        Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

        Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

        Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

        Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

        Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

        Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

        Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

        Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

        Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

        Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

        Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

        Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

        Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

        Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

        Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

        Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

        Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

        Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

        Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

        Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

        Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

        Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

        Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

        Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

        Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

        M’apunto al curs

          Elige el curso


          Etiquetatge d’aliments (15h)

          Etiquetatge d’aliments (15h)

          15 Hores

          ETIQUETATGE D’ALIMENTS.

          Curs Online de 15h

          Objectius del curs:

          • Etiquetar els aliments correctament atesa la normativa vigent.
          • Adquisició de coneixements sobre el correcte etiquetatge dels aliments segons la normativa vigent actual així com les perspectives entorn a les seves exigències.
          • Conèixer i saber interpretar els requeriments sobre etiquetatge en productes específics, com poden ser els productes manipulats genèticament o els aliments irradiats.
          • Saber què és, com s’utilitza i la influència de l’etiquetatge entorn del seguiment de la traçabilitat.
          • Conèixer les exigències i imposició de l’etiquetatge nutricional i etiquetatge sobre al·lergògens i intoleràncies alimentàries.
          • Perspectives en la nova normativa Europea d’etiquetatge d’aliments.

          A qui va dirigit?

          • Treballadors de restaurants, hotels i sector de restauració.
          • Comandaments intermedis i treballadors en indústries alimentàries.

          Quin certificat aconsegueixo?

          • Certificat de formació en TRAÇABILITAT I ETIQUETATGE.

          Programa del curs d’etiquetatge aliments:

          Pròleg.

          Etiquetatge d’aliments:

          • Què és?
          • Com s’utilitza?
          • Per a què serveix?
          • Traçabilitat.
          • Dret a escollir
          • Resum.

          Normativa:

          • Introducció.
          • Normativa vigent actual a Europa d’etiquetatge.
          • Perspectives en la nova normativa Europea d’etiquetatge d’aliments.
          • Resum.

          Casos particulars:

          • Introducció.
          • Casos particulars: aliments provinents d’organismes manipulats genèticament, aliments irradiats, etc..
          • Resum.

          Etiquetatge i nutrició:

          • Introducció
          • Etiquetat i nutrició, sabem el que mengem?
          • Resum.

          Glosari

          Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

          Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

          Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

          Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

          Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

          Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

          Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

          Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

          Etiquetatge d’aliments (15h)

          Etiquetatge d’aliments (15h)

          Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

          Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

          Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

          Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

          Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

          Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

          Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

          Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

          Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

          Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

          Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

          Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

          Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

          Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

          Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

          Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

          Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

          Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

          Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

          Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

          Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

          Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

          Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

          Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

          Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

          Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

          M’apunto al curs

            Elige el curso