Consultoria de seguretat alimentària i APPCC a Barcelona
A Proacciona, caminem de la mà de les empreses del sector de l’alimentació per a donar-los la tranquil·litat de tenir la seguretat alimentària 100% sota control i que només s’hagin de preocupar de donar el millor de si mateixes als seus clients i consumidors.
PROACCIONA BCN SL
Tel. Seguretat Alimentària: 661761905
Tel. Prevenció de Riscos Laborals: 607160087
Email: comercial@proacciona.es
Els nostres serveis
Troba el que més s’ajusta a les teves necessitats

Consultoria APPCC
Implantem i fem seguiment i manteniment del sistema d’Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control

Normes IFS
Certifiquem en les normes de seguretat alimentària IFS Food, IFS Logistics i IFS Broker

Normes BRC
Certifiquem en els estàndards de seguretat alimentària BRC Food i BRC Packaging

FSSC 22000
Certifiquem en el protocol de seguretat alimentària FSSC 22000

Registre Sanitari
Tramitem el Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments (RGSEAA)

Cursos online
Impartim cursos en línia amb certificat i formació in situ adaptada a l’activitat i el sector de cada empresa
Empresas han confiat en nosaltres
Certificacions aconseguides
%
d'éxit en IFS i BRC
plans APPCC implantats
treballadors formats
cursos impartits
Últimes Notícies
Riscos laborals d’un cambrer
Els cambrers estan exposats a molts factors de risc que poden desencadenar en lesions i dolors musculars entre d’altres…
Com evitar la contaminació creuada a l’Hostaleria
A tots els restaurants cal prioritzar la seguretat alimentària i higiene per evitar les intoxicacions per productes…
Tipus de Riscos Laborals a l’Hostaleria
Totes les empreses amb treballadors tenen el deure de protegir-los perquè no pateixin mal a la seva jornada…
Garantir la seguretat alimentària als bufets
Encara que els bufets solen ser una prioritat per als comensals, de vegades, respectar els requisits per garantir la seguretat…
Els principals riscos alimentaris a l’hostaleria
El Pla de Seguretat Alimentària de Catalunya estableix entre els seus objectius assolir un nivell elevat de Seguretat…
Com gestionar al·lèrgens al sector de l’hostaleria
Els al·lèrgens són un dels elements més importants que cal tenir en compte dins del sector de l’hostaleria. Una dolenta…
Nou reglament sobre el contingut màxim de Mercuri a Peix i sal
El 12 d’abril es va publicar al Diari Oficial de la Unió Europea el Reglament (UE)…
Últimes alertes alimentàries a Europa
Les alertes alimentàries, sigui per presència de bacteris com la salmonel·la o l’E. Coli o per males praxis…
Normes de seguretat alimentària a restaurants
Un restaurant ben gestionat implica la necessitat de garantir la seguretat alimentària. En cas contrari, una inspecció sanitària podria…
Per què és important la cultura de seguretat alimentària
La cultura de seguretat alimentària és el compromís de l’empresa de garantir, sobretot i en tot moment, la seguretat dels aliments. T’expliquem quins factors cal tenir en compte per cultivar una bona cultura.
Principals Certificacions en Seguretat Alimentària
Vols obtenir tots els avantatges de les certificacions de seguretat alimentària? Aquí t’expliquem quins…
Quina és la diferència entre Denominació d’Origen i Indicació Geogràfica?
La política de qualitat europea reconeix i protegeix la denominació de certs productes específics en relació amb la…