Consultoria de seguretat alimentària i APPCC a Barcelona
A Proacciona, caminem de la mà de les empreses del sector de l’alimentació per a donar-los la tranquil·litat de tenir la seguretat alimentària 100% sota control i que només s’hagin de preocupar de donar el millor de si mateixes als seus clients i consumidors.
PROACCIONA BCN SL
Tel. Seguretat Alimentària: 661761905
Tel. Prevenció de Riscos Laborals: 607160087
Email: comercial@proacciona.es
Els nostres serveis
Troba el que més s’ajusta a les teves necessitats

Consultoria APPCC
Implantem i fem seguiment i manteniment del sistema d’Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control

Normes IFS
Certifiquem en les normes de seguretat alimentària IFS Food, IFS Logistics i IFS Broker

Normes BRC
Certifiquem en els estàndards de seguretat alimentària BRC Food i BRC Packaging

FSSC 22000
Certifiquem en el protocol de seguretat alimentària FSSC 22000

Registre Sanitari
Tramitem el Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments (RGSEAA)

Cursos online
Impartim cursos en línia amb certificat i formació in situ adaptada a l’activitat i el sector de cada empresa
Empresas han confiat en nosaltres
Certificacions aconseguides
%
d'éxit en IFS i BRC
plans APPCC implantats
treballadors formats
cursos impartits
Últimes Notícies
Quins envasos es poden fer servir per contenir aliments?
Tot sobre els insectes com a aliment
Aspectes a tenir en compte a la higiene de mans
Les mans del personal que treballa a la indústria alimentària són un dels principals focus de contaminació creuada…
Seguretat alimentària de les begudes energètiques
El consum de begudes energètiques ha incrementat en els darrers anys. No obstant, cal anar amb compte amb el consum…
Quina informació ha d’aparèixer als aliments no envasats?
La normativa respecte a la informació que ha d’aparèixer als aliments varia en funció del producte. Considerem que…
Els pilars de la seguretat alimentària
Conèixer els pilars de la seguretat alimentària és fonamental a tota empresa del sector de l’alimentació. Amb ells…
Què són els Novel Foods?
El concepte de Novel Foods inclou tots aquells aliments que no es consumien de manera significativa a Europa abans…
Què és el delicte alimentari?
Les sospites de delicte alimentari són un problema molt greu que afecta tant a les empreses com als…
Encurtits i seguretat alimentària
Els encurtits són un aliment molt utilitzat actualment. Neixen de la immersió de vegetals en vinagre i sal per…
Prevenció d’E. Coli a la indústria alimentària
L’últim informe anual de la Unió Europea (UE) sobre zoonosi, publicat per l’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària…
Què ha de fer si detecta una alerta alimentària?
Actuar amb rapidesa davant d’una alerta alimentària és fonamental per garantir la seguretat dels consumidors. Encara que cap empresa…
Quines certificacions requereixen els envasos biodegradables?
Els productes biodegradables són aquells capaços de descompondre’s en poc temps de manera natural. Altres productes, com el…