Pack Càpsules Formatives en Seguretat Alimentària
Amb aquest pack tindràs accés total a totes les càpsules formatives de cadascun dels nostres cursos. A mesura que vagis completant els cursos has de fer el test autoavaluatiu per obtenir cadascun dels certificats acreditatius. Aquestes són les càpsules formatives que inclou aquest pack:
Sistema APPCC
Manipulador d'Aliments
Seguretat alimentària i COVID-19
Etiquetatge Alimentari
Prerequisits APPCC I
Prerequisits APPCC II
RD 1021-2022 Higiene Comerç Minorista
150,00€ IVA no incluido
*Amb la compra d’aquest curs rebràs un correu electrònic (en menys de 24 hores) amb un enllaç i una contrasenya que et permetrà accedir al curs en línia.
Curs Sistema APPCC
Forma’t en els conceptes bàsics sobre l’APPCC, aprèn com s’implanta i es gestiona a les empreses alimentàries i coneix els passos per configurar un arbre de decisió amb perills i punts de control crítics adaptats a l’activitat i al sector de la teva empresa alimentària.
Què aprendràs?
- L’APPCC per a manipuladors d’aliments
- Com implantar l’APPCC a la indústria alimentària
- APPCC: Aprèn a crear un arbre de decisió amb perills i punts de control crític
Curs Manipulador d’Aliments
Aprèn els aspectes fonamentals que ha de conèixer qualsevol persona que treballi manipulant aliments, juntament amb les mesures de prevenció i la importància de dur a terme bones pràctiques higièniques a l’empresa alimentària.
Què aprendràs?
- Conceptes bàsics de manipulació d’aliments
- Bones pràctiques de manipulació d’aliments
Curs Seguretat alimentària i COVID-19
Forma’t en les mesures excepcionals que s’han d’implantar a les empreses alimentàries i, concretament, quines mesures ha de complir el personal per garantir-ne la salut.
Què aprendràs?
- Mesures excepcionals Covid-19 per a la indústria alimentària
- Pla de contingència Covid-19 per a la indústria alimentària
Curs Etiquetatge Alimentari
T’ensenyem quina informació alimentària és obligatori facilitar al consumidor a l’etiqueta dels aliments. Aprèn com etiquetar aliments segons la legislació vigent i què són les declaracions nutricionals i propietats saludables als aliments.
Què aprendràs?
- Aspectes bàsics de l’etiquetatge alimentari
- Com etiquetar segons la norma general d’etiquetatge
Curs Prerequisits APPCC I
Aprèn quins són els requisits previs imprescindibles per implantar el pla APPCC. Et formem al pla de control de l’aigua, neteja i desinfecció, plagues, formació del personal i control de proveïdors.
Què aprendràs?
- Introducció als Prerequisits de l’APPCC
- Pla de control de l’aigua
- Pla de neteja i desinfecció
- Pla de control de plagues
- Pla de formació del personal
- Pla de control de proveïdors
Curs Prerequisits APPCC II
Segona part del curs de prerequisits APPCC. Forma’t en els aspectes bàsics del pla de control de traçabilitat, temperatures, manteniment, al·lèrgens i residus.
Què aprendràs?
- Pla de control de la traçabilitat
- Pla de control de temperatures
- Pla de control de manteniment
- Pla de control d’al·lèrgens
- Pla de control de residus
Curs RD 1021-2022 Higiene Comerç Minorista
Aprèn tots els requisits de temperatura, congelació i higiene per als establiments de comerç al detall que han entrat en vigor amb el Reial decret 1021-2022.
Què aprendràs?
- Requisits de Temperatura i congelació al Comerç Minorista
- Requisits d’higiene per als establiments de comerç al detall

Aconsegueix el certificat acreditatiu!
Un cop hagis vist tots els vídeos d’algun dels cursos, fes el test d’autoavaluació per comprovar que has adquirit els coneixements i t’enviarem el certificat.
Certifica’t per 150€
T’ajudem?
Omple el formulari i comença a afegir valor a la teva empresa