/* JS para menú plegable móvil Divi */

Curs Prerequisits APPCC I

Primera part del curs online dels prerequisits del sistema APPCC. Per obtenir el certificat acreditatiu hauràs de fer els tests autoavaluatius de les dues parts del curs. En aquesta formació introduïm els conceptes bàsics juntament amb diversos dels prerequisits del pla APPCC. El curs inclou les següents càpsules formatives:

Introducció als prerequisits de l'APPCC

Pla de control de l'aigua

Pla de neteja i desinfecció

Pla de control de plagues

Pla de formació del personal

Pla de control de l'aigua

45,00 IVA no incluido

*Amb la compra d’aquest curs rebràs un correu electrònic (en menys de 24 hores) amb un enllaç i una contrasenya que et permetrà accedir al curs online.

Introducció als Prerequisits de l’APPCC

Conceptes bàsics del pla de prerequisits APPCC

Aprèn què són els requisits previs imprescindibles per a implantar el pla APPCC, obligatori a tota empresa alimentària.

Què aprendràs?

  • A qui apliquen els prerequisits APPCC
  • Quants requisits previs hi ha
  • Com s’estructuren els programes de prerequisits

Pla de control de l’aigua

Aspectes bàsics del pla de control de l’aigua

Aprèn com gestionar i controlar l’aigua que s’utilitza en la teva empresa alimentària. Aquest pla forma part dels prerequisits de l’APPCC i estableix els requisits per a l’aigua i les seves instal·lacions.

Què aprendràs? 

  • Com s’estructura el pla de control de l’aigua
  • Quins controls cal realitzar
  • Com registrar els controls de l’aigua
     

Pla de neteja i desinfecció

Aspectes bàsics del pla de neteja i desinfecció

Aprèn com gestionar i controlar la neteja en la teva empresa alimentària. Aquest pla s’inclou dins dels programes de prerequisits i recull les operacions de neteja i les mesures higièniques per a assegurar la neteja i desinfecció.

Què aprendràs?

  • Com s’estructura el pla de neteja i desinfecció
  • Què és necessari netejar
  • Com se supervisa el pla
     

Pla de control de plagues

Gestió i implantació del pla APPCC

Aprèn com s’implanta i es gestiona el sistema d’anàlisi de perills i punts de control crític en les empreses alimentàries.

Què aprendràs?

  • Com s’apliquen els principis de l’APPCC
  • Com fer una anàlisi de perills en l’empresa alimentària
  • El significat i la gravetat dels perills
     

 

Pla de formació del personal 

Aspectes bàsics del pla de formació del personal

Aprèn com gestionar i controlar la formació dels empleats de la teva empresa alimentària. Aquest pla forma part dels prerequisits de l’APPCC.

Què aprendràs?

  • Quins treballadors de l’empresa d’alimentació han de formar-se
  • Com es forma al personal en matèria de manipulació d’aliments
  • Qui ha de formar els empleats de la indústria alimentària
     

Pla control de proveïdors

Aspectes bàsics del pla de control de proveïdors

Aprèn com gestionar i controlar els teus proveïdors de matèries primeres i serveis. Aquest pla forma part dels prerequisits de l’APPCC.

Què aprendràs?

  • Com es classifiquen els proveïdors en l’empresa alimentària
  • Com homologar proveïdors
  • Com supervisar les entrades de matèries primeres
     

El certificat ja gairebé és teu!

Fes el test d’autoavaluació per comprovar que has adquirit els coneixements del curs de Prerequisits APPCC I. Completa la segona part del curs i el seu respectiu test d’autoavaluació i t’enviarem el certificat. 

Certifica’t per 45€

T’ajudem?

Omple el formulari i comença a afegir valor a la teva empresa

    condicions legals

    política de privacitat

    ¿Necesitas ayuda?