/* JS para menú plegable móvil Divi */

La norma BRCGS

British Retail Consortium Global Standard

Què és la norma BRCGS?

A qui va dirigida la BRCGS?

Beneficis d’implantar BRCGS

El nostre procés d’implantació de BRCGS

Què és
la norma BRCGS?

La certificació BRCGS (British Retail Consortium Global Standard) és un sistema de gestió de seguretat alimentària dels productes al llarg de tota la cadena de producció d’aliments. Va ser creada per les cadenes britàniques de supermercats i, actualment, és un dels estàndards internacionals més utilitzats per a seleccionar proveïdors i marques de confiança en tot el món.

què és la norma brc de seguretat alimentària

Ja hi ha més de 29.000 proveïdors de més de 130 països de tot el món certificats en BRCGS i la norma està reconeguda per la Global Food Safety Initiative (GFSI). Entre els distribuïdors que exigeixen aquest protocol, es troben Asda, Tesco, Waitrosa i Sainsbury’s.

A partir de febrer de 2021, les empreses certificades en les normes BRCGS hauran de passar una auditoria no anunciada cada 3 anys. 

Pregunta a un tècnic
tel. 661761905

A qui va dirigida
la BRCGS?

Aquesta normativa de seguretat alimentària es pot implantar en empreses que es dediquin als processos d’elaboració, manipulació o envasat d’aliments en els quals existeixi risc de contaminació. Amb la BRCGS, la qualitat, la innocuïtat i els criteris d’higiene dels aliments s’estandarditzen i es garanteix que els fabricants compleixen amb les obligacions legals.

a qui va dirigida la norma brc

Depenent de l’activitat que desenvolupi l’empresa alimentària, s’haurà d’acollir a diferents certificacions de la família de normes BRCGS. Cada empresa és única. Per això, l’adaptem a la realitat de cadascuna d’elles.

T’ajudem?

Selecciona l’opció que més s’ajusti a la teva empresa alimentària.

BRCGS Food

Si la teva empresa es dedica a fabricar
o processar aliments.

BRCGS Packaging

Si la teva empresa es dedica a la fabricació d’envasos i materials d’envasat, tant per a productes alimentaris com no alimentaris.

Beneficis d’implantar
BRCGS

La norma BRCGS ofereix una sèrie d’avantatges a les empreses del sector de l’alimentació que busquen l’excel·lència quant a qualitat, seguretat i satisfacció dels clients, així com tenir avantatges competitius al mercat.

avantatges de la norma brc
 • Proporciona la documentació per demostrar que es disposa d’un pla contra el frau alimentari i un pla Food Defensa, el que ofereix defensa legal.
 • És flexible i s’adapta a l’activitat i mitjans de cada empresa.
 • Permet gestionar de forma més operativa i ràpida els potencials riscos per a la seguretat alimentària en les matèries primeres i els productes finals.
 • Permet accedir a mercats internacionals en els quals la norma és d’obligatori compliment i a nous clients.
 • Permet trobar oportunitats per estalviar costos i temps i millorar cadascun dels processos.
 • Demostra el compromís amb la transparència i dóna credibilitat i coherència a la marca.
 • Permet portar un bon control sobre els processos i reduir, així, les probabilitats d’haver de fer una retirada del producte del mercat.
 • Ofereix un reconeixement internacional.
 • Dóna l’oportunitat al personal de formar-se en matèria d’higiene alimentària, frau alimentari, Food Defense, control d’al·lèrgens i manipulació d’aliments.
 • Permet controlar al·lèrgens i intoleràncies de forma òptima per a garantir la salut pública i evitar alertes alimentàries.

El nostre procés d’implantació de BRCGS

A Proacciona, consultoria en seguretat alimentària i APPCC de Barcelona, som experts en normes de seguretat alimentària com la BRCGS. Fa més de 15 anys que treballem al sector i el nostre compromís sempre és buscar les solucions que millor s’adaptin a cada negoci. Per això, adaptem les normes BRC a la teva empresa alimentària, perquè puguis afegir valor a la teva marca i productes a la vegada que redueixes costos i estalvies temps. El nostre mètode es basa a estar al teu costat des de l’inici del procés de certificació fins al final. A més, perquè només t’hagis de preocupar de donar el millor de tu mateix als teus clients, t’oferim un servei de consultoria en continu. T’ajudem? Omple el formulari del final de la pàgina i ens posarem en contacte amb tu l’abans possible. 

1

Pre-auditora

Avaluació inicial de les instal·lacions. Durada: mitja jornada.

2

Pressupost

Confecció d’un pressupost ajustat i un pla d’implantació a 5-10 mesos.

3

Inici del procés

Inici del treball amb l’assistència d’un dels nostres tècnics especialistes.

4

Primera visita

Primera visita d’implantació in situ amb l’assistència del tècnic assignat.

5

Formació

Impartim sessions formatives segons el lloc de feina.

6

Implantació

Sessions de treball in situ i online. Durada: entre 5 i 10 mesos.

7

Auditoria interna

Avaluem en quin punt ens trobem.

8

Certificació

Certificació final amb una certificadora acreditada.

A partir del segon any: seguiment i manteniment

Un cop implantada la norma, planifiquem el manteniment per fer un seguiment correcte a partir del segon any.

Certifica’t amb èxit i afegeix un extra de seguretat i valor a la teva empresa

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

  condicions legals

  política de privacitat

  ¿Necesitas ayuda?