/* JS para menú plegable móvil Divi */

BLOG

TOT el que has de saber sobre IFS Broker

En el complicat món del comerç alimentari, la seguretat i la qualitat dels productes són indispensables. En aquest context, la Certificació IFS Broker emergeix com un far de confiança i excel·lència, exercint un paper fonamental en la salvaguarda de la cadena de subministrament alimentària.

En aquest article, explorarem a fons l’essència de la certificació IFS Broker, submergint-nos en els seus fonaments, requisits i l’impacte transformador que té a les operacions comercials. Des del seu origen fins a la seva aplicació pràctica, aquesta mirada detallada a la certificació revelarà per què s’ha convertit en un estàndard reconegut mundialment, i ofereix a les empreses un camí segur cap a l’excel·lència en seguretat alimentària i un avantatge competitiu al mercat global.

Què és IFS Broker?

La Certificació IFS Broker, acrònim d’International Featured Standard Broker, representa una fita crucial en la seguretat alimentària i la gestió de qualitat a la cadena de subministrament. Aquest estàndard, desenvolupat per la International Featured Standards (IFS), se centra específicament en les activitats dels intermediaris a la cadena alimentària, exercint un paper essencial en la garantia de la qualitat i la transparència en totes les etapes del comerç alimentari.

En essència, la certificació IFS Broker estableix un marc normatiu rigorós que els intermediaris han de seguir per assegurar que els productes alimentaris compleixin els més alts estàndards de seguretat i qualitat des de l’origen fins a la destinació final.

L’enfocament de la certificació IFS Broker inclou diversos aspectes, incloent-hi la gestió de riscos, la transparència en les transaccions i la traçabilitat dels productes. Els brokers certificats sota aquest estàndard han de demostrar un compromís constant amb la millora continuada, assegurant que les seves operacions estiguin alineades amb els principis fonamentals de la seguretat alimentària i la qualitat.

Requisits i Normatives

La Certificació IFS Broker s’erigeix ​​sobre un conjunt robust de requisits i normatives dissenyats meticulosament per garantir la seguretat, transparència i qualitat en les operacions dels intermediaris a la cadena alimentària. Aquests requisits, alineats amb els principis de la International Featured Standards (IFS), són imperatius perquè les empreses obtinguin i mantinguin aquesta prestigiosa certificació:

 1. Gestió de la qualitat i seguretat alimentària: Implementació d’un sistema de gestió de la qualitat que compleixi els estàndards IFS.
 2. Transparència en les transaccions: Establiment de procediments clars i transparents en les transaccions comercials, assegurant la traçabilitat dels productes des de l’origen fins a la destinació final.
 3. Gestió de Riscos: Avaluació i gestió sistemàtica dels riscos associats amb les activitats d’intermediació a la cadena de subministrament alimentària.
 4. Formació i Competència del Personal: Assegurament que el personal involucrat en activitats d’intermediació compti amb la formació i la competència necessàries.
 5. Auditories Internes i Externes: Realització d’auditories internes periòdiques per avaluar el compliment dels requisits de la certificació.
 6. Compromís amb la millora contínua: Implementació de mesures proactives per millorar contínuament els processos i procediments relacionats amb la intermediació en aliments.

Beneficis de la Certificació IFS Broker

Aquesta certificació no només representa un estàndard d’excel·lència en la seguretat alimentària, sinó que també ofereix una sèrie de beneficis significatius per a les empreses involucrades en la intermediació a la cadena alimentària. A continuació us mostrem alguns dels beneficis més significatius:

 • Assegura que els productes alimentaris comercialitzats compleixen els estàndards més alts de qualitat i seguretat, proporcionant una sòlida garantia per als consumidors i socis comercials.
 • La implementació de procediments clars i transparents a les transaccions facilita una traçabilitat eficient dels productes, permetent una resposta ràpida i efectiva en cas d’incidents.
 • Demostra el compliment amb els requisits normatius internacionals en seguretat alimentària, aplanant el camí per a l’entrada i l’expansió en mercats globals.
 • La gestió proactiva de riscos, un dels requisits de la certificació, ajuda a reduir la probabilitat d’esdeveniments adversos i minimitza l’impacte a la cadena de subministrament.
 • Ser un broker certificat distingeix les empreses en un mercat cada cop més competitiu, oferint als consumidors i clients un indicador clar de compromís amb la seguretat alimentària.

Procés de certificació

A Proacciona, consultoria en seguretat alimentària i APPCC a Barcelona, ​​som experts en normes de seguretat alimentària com IFS Broker. Fa més de 15 anys que vam assessorar empreses del sector de l’alimentació, com la teva, perquè aconsegueixin els millors resultats alhora que redueixen costos i estalvien temps.

El nostre mètode es basa en estar al teu costat des del començament fins al final del procés de certificació. A més, perquè només t’hagis de preocupar de donar el millor de tu als teus clients i consumidors, ens encarreguem del manteniment i el seguiment a partir de consultoria en continu.

Consultoria en Seguretat Alimentària de Barcelona

Com a participants actius a la cadena de subministrament alimentària, el compromís amb estàndards com IFS Broker no només és una responsabilitat, sinó també una oportunitat per destacar i prosperar en un mercat cada vegada més competitiu. Les empreses certificades no només compleixen amb regulacions internacionals, sinó que també guanyen la confiança dels consumidors i socis comercials, assegurant un posicionament sòlid a l’escena global.

En aquest context, Proacciona s’enorgulleix de ser un soci estratègic en el viatge cap a la certificació IFS Broker i la seguretat alimentària. El nostre compromís amb l’excel·lència i la satisfacció del client ens ha consolidat com a líders en serveis de certificació. Està llest per elevar els seus estàndards i destacar a la cadena de subministrament alimentària?

T'AGRADA EL NOSTRE CONTINGUT?

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Categories

Formulari de contacte

¿Necesitas ayuda?