/* JS para menú plegable móvil Divi */

Projectes de Maquinària Productiva i augment de vida útil

La maquinaria productiva juega un papel fundamental en la elaboración de alimentos, ya que permite una producción eficiente y rentable. Nuestros proyectos de mejora de productividad te ayudarán a optimizar procesos, reducir mermas y aumentar la vida útil de los alimentos.

Disseny d’un Pla de Producció a mida

Quina Maquinària Productiva fem servir?

Beneficis d’un Pla de millora de Productivitat

Validació de processos tèrmics i determinació de la vida útil de productes

Digitalització a la indústria alimentària

Disseny d’un pla de producció a mida

Els nostres anys d’experiència ens permeten conèixer la maquinària i tècniques més noves per a la producció del sector alimentari. Sempre prioritzant la sostenibilitat i l’estalvi per aconseguir el millor resultat possible sense fer malbé les propietats de l’aliment.

Un pla de producció és fonamental per garantir la rendibilitat de qualsevol empresa alimentària. A més, els nostres projectes permeten millorar la planificació de totes les etapes de la cadena de producció i controlar-les de manera molt més eficient. Alguns dels sectors en què ens especialitzem són: cuines centrals de restauració col·lectiva, indústria alimentària i cuines de cadenes hoteleres.

Sempre adoptem pràctiques sostenibles a la producció dels aliments per minimitzar l’impacte en el medi ambient i millorar l’eficiència energètica per reduir costos a llarg termini.

què és la norma brc de seguretat alimentària

Pregunta a un tècnic
tel. 661761905

Quina Maquinària Productiva fem servir?

Hi ha molts tipus de maquinària que es fan servir per optimitzar i automatitzar diferents processos de la cadena de producció alimentària. Aquestes són algunes de les màquines que fem servir en els nostres projectes:

Cocedor pasteuritzador

Aquest equip és el següent pas dels forns de convecció de vapor. Treballa amb un control precís de la temperatura i la pressió per adaptar les formes de cocció a cada producte. Fa servir aire a pressió per envoltar l’aliment i evitar que surtin els sucs de l’aliment, cosa que permet coccions més ràpides amb resultats més saborosos i sucosos.

Marmites basculants amb removedor

Una marmita automatitzada que permet la cocció d’una gran varietat de vins, guisats, salses… sense necessitat que els treballadors hagin d’esperar la preparació del producte. A més, aquesta màquina permet que es cuini i es refredi a la mateixa marmita.

Màquines termoformadores d’envàs flexible

Les nostres màquines termoformadores proporcionen un sistema d’envasament automàtic. A més, permeten reduir el cost actual de les bosses al buit i augmentar la productivitat.

Màquines termosegelladores d’envàs rígid

Garantir un embalatge adequat és indispensable per preservar les propietats del producte i evitar patògens externs. Aquestes termosegelladores s’adapten a qualsevol envàs rígid fet amb plàstic alimentari, cel·lulosa, cartró monocapa o multicapa, alumini, etc.

Forn de convecció a vapor de gran capacitat

Els nostres models cobreixen totes les mides, però destaquem als d’alta capacitat de càrrega. Mentre que altres forns de convecció a vapor se’n ressenten en la precisió, aquest equip s’utilitza en processos tecnològics avançats.

Abatidors de temperatura

Aquestes màquines són essencials per processar aliments de cinquena gamma. Els nostres abatidors de temperatura permeten una major conservació i un control exhaustiu del procés i la temperatura per garantir la qualitat i la seguretat dels aliments.

avantatges de la norma brc

Beneficis d’un Pla de millora de Productivitat

El nostre servei té l’objectiu d’optimitzar els processos de la cadena de producció garantint la qualitat i la seguretat alimentària. No obstant això, realitzar un pla de millora de productivitat amb maquinària industrial també proporciona els avantatges següents:

  • Millora de la planificació: La producció es planifica de manera eficient garantint la disponibilitat de tots els materials i ingredients necessaris.
  • Reducció de costos: En controlar totes les etapes de la cadena de producció, pots identificar i eliminar els processos innecessaris per reduir costos.
  • Garantir la qualitat i seguretat alimentària: Permet que la teva empresa compleixi la normativa de seguretat alimentària i garanteixi la qualitat dels teus productes.
  • Millora de l’eficiència: Organitzem i optimitzem la producció per reduir els temps d’elaboració i millorar l’eficiència de recursos.

Validació de processos tèrmics i determinació de la vida útil de productes

També oferim un servei de validació perquè tots els processos tèrmics compleixin la normativa vigent i siguin completament segurs. D’aquesta manera podem optimitzar tota mena de processos per augmentar la rendibilitat de l’empresa. D’altra banda, disposem de diversos mètodes per determinar la vida útil dels aliments i poder crear una fitxa tècnica especificant quant de temps dura l’aliment sense deteriorar-se.

Digitalització a la indústria alimentària

Una altra de les maneres d’optimitzar els processos de la teva empresa alimentària és fent servir un software de gestió. A Proacciona hem desenvolupat un software de traçabilitat alimentària anomenat Total Food Control que ajuda a millorar el rendiment de les empreses gràcies a les seves múltiples funcions, adaptabilitat i personalització.

Aquesta APP disposa de diversos mòduls per controlar la recepció, producció i entrega de productes. D’aquesta manera pots portar un control eficient de les matèries primes, les dates de caducitat i els estocs mínims per reduir les minves. A més, pots provar el software de Total Food Control durant 10 dies completament gratis posant-te en contacte amb nosaltres.

avantatges de la norma brc
T’ajudem?

Omple el formulario i comença a afegir valor a la teva empresa

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    condicions legals

    política de privacitat

    ¿Necesitas ayuda?