Formació online gratuïta en Prerequisits del sistema APPCC II

Pla de control de la traçabilitat

Pla de control de temperatures

Pla de control de manteniment

Pla de control d’al·lèrgens

Pla de control de residus

Prerequisits simplificats Horeca

El certificat ja gairebé és teu!

Fes el test d’autoavaluació per a comprovar que has adquirit els coneixements del curs de Prerequisits APPCC II. Assegura’t d’haver completat la primera part del curs i haver superat el seu respectiu test d’autoavaluació i t’enviarem el certificat.

Pla de control de la traçabilitat

Aspectes bàsics del pla de traçabilitat

Aprèn com registrar, controlar i supervisar tot el recorregut que fa un aliment des de la seva fabricació fins a la seva posada en venda. El control de la traçabilitat és un prerequisit del APPCC.

Què aprendràs?

  • Què és la traçabilitat cap endavant
  • Què és la traçabilitat cap endarrere
  • Què és una auditoria de traçabilitat

Pla de control de temperatures

Aspectes bàsics del pla de temperatures

Aprèn com gestionar i controlar la temperatura de tots els teus equips que estan a temperatura controlada.

Què aprendràs?

  • Quins tipus de rang de temperatura existeixen
  • Com controlar la temperatura en l’empresa alimentària
  • Com supervisar les cambres de la indústria alimentària

Pla de control de manteniment

Aspectes bàsics del pla de manteniment

Aprèn com controlar tot l’equipament mecànic i instal·lacions existents en la teva empresa alimentària. El pla de control de manteniment s’inclou dins dels prerequisits del APPCC.

Què aprendràs?

  • Com gestionar manteniments preventius en la indústria alimentària
  • Com gestionar manteniments correctius
  • Com es registren les accions

Pla de control d’al·lèrgens

Aspectes bàsics del pla de control d’al·lèrgens

Aprèn com gestionar i controlar totes aquelles matèries primeres i productes intermedis o finals que continguin com a ingredient o traça un al·lèrgen. Es tracta d’un dels prerequisits de l’APPCC.

Què aprendràs?

  • Quins són els 14 al·lèrgens alimentaris de la normativa
  • Com gestionar els al·lèrgens en l’obrador d’aliments
    Com controlar els al·lèrgens en la indústria alimentària

Pla de control de residus

Aspectes bàsics del pla de residus

Aprèn com controlar i gestionar subproductes i residus que es generen durant l’activitat de la teva empresa. Forma part dels prerequisits APPCC.

Què aprendràs?

  • Com estructurar un pla de control de residus
  • Com gestionar els residus en l’empresa alimentària
  • Com controlar els subproductes en l’obrador d’aliments

El certificat ja gairebé és teu!

Fes el test d’autoavaluació per a comprovar que has adquirit els coneixements del curs de Prerequisits APPCC II. Assegura’t d’haver completat la primera part del curs i haver superat el seu respectiu test d’autoavaluació i t’enviarem el certificat.

T’ajudem?

Omple el formulari i comença a afegir valor a la teva empresa

    condicions legals

    política de privacitat