/* JS para menú plegable móvil Divi */

Preus Total Food Control

El MILLOR Software de Traçabilitat Alimentària

Total Food Control és un software desenvolupat per experts en seguretat alimentària pensant en les principals necessitats de les empreses alimentàries. Aquest software ja ha ajudat diverses pimes alimentàries reduint les minves en un 22%, estalviant 5h de treball al mes i reduint la pèrdua d’estoc en un 15% gràcies al seu panell eficaç i intuïtiu. A més, pots sol·licitar la teva prova gratuïta de 10 dies per començar a fer-lo servir sense compromís.

Per què començar a utilitzar Total Food Control?

El nostre software per a la traçabilitat dels productes us ajudarà a gestionar el cicle de vida de l’aliment de principi a fi. Des de l’elaboració dels teus productes fins a la distribució de manera molt ràpida i senzilla. A més, en el cas de necessitar-ho oferim una petita formació perquè aprenguis a fer servir el software de Total Food Control siense complicacions. Algunes de les funcions que oferim són:
  • Grenera arbres de traçabilitat cap endavant i cap enrere automàticament.
  • S’adapta a totes les empreses alimentàries independentment de la mida i el sector.
  • Els mòduls de compres, producció i vendes són molt fàcils de fer servir i s’adapten als llocs de treball claus.
  • Emmagatzema totes les dades al núvol, de manera que pots accedir-hi en tot moment i qualsevol lloc.
  • Controla tots els processos de la cadena de producció alimentària optimitzant-los i reduint-ne els costos.
  • Controla les minves tant a la producció com a l’emmagatzematge d’estocs.

Pregunta a un tècnic
tel. 661761905

Empreses alimentàries que ja usen Total Food Control

Voleu escoltar l’opinió de tercers?

Més enllà de la informació que nosaltres et podem donar, és important conèixer l’opinió d’empreses alimentàries que ja estiguin usant el nostre software de traçabilitat. Per això, et deixem l’experiència d’una de les pimes alimentàries que ja fa uns quants mesos que utilitza Total Food Control per gestionar la traçabilitat dels seus productes.

Prova el nostre Software de Traçabilitat Gratis

Ningú millor que tu per comprovar els avantatges d’utilitzar el software de traçabilitat alimentària de forma totalment gratis durant 10 dies. Pots accedir a aquesta eina sense compromís i descobrir com pot afegir valor a la teva empresa alimentària mentre optimitza tots els processos de gestió de tota la cadena de producció i traçabilitat. Omple el formulari que tens a continuació i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible donant-te les claus d’accés durant 10 dies.
¿Necesitas ayuda?