/* JS para menú plegable móvil Divi */

Sonda de temperatura per a neveres i congeladors

Controla la temperatura dels frigorífics, congeladors i vitrines a temps real amb la nostra sonda de temperatura. T’expliquem totes les característiques i els avantatges.

Sonda de temperatura

Sonda de temperatura 100% autónoma para todo tipo de equipos: neveras, congeladores, vitrinas, cámaras frigoríficas…

 • No necesita conexión a internet.
 • Fácil instalación.
 • Alertas de temperatura + informes APPCC.
 • Autonomía de la batería > 3 años.

Monitoritza la temperatura amb el sensor per garantir la seguretat alimentària

Garantir la seguretat dels teus aliments és indispensable per evitar que els teus clients pateixin malalties pel consum dels teus aliments. Amb aquest sensor de temperatura disposaràs d’un tauler de control on apareix un registre de la temperatura dels últims dies per assegurar-te que els teus aliments estan sempre segurs.

Què és i per a què serveix una sonda de temperatura?

Una sonda de temperatura o sensor tèrmic és un dispositiu que es fa servir en instal·lacions tèrmiques i actua com a transmissor. La seva funció principal és mesurar la temperatura i transmetre-la per tenir el control en tot moment dels congeladors, les neveres o les vitrines del teu negoci de restauració.

Les sondes solen confondre’s amb els termòmetres. Això no obstant, a diferència dels sensors, aquests es limiten a mesurar la temperatura i reflectir-la en el seu propi lector. Disposar d’un sensor de temperatura que enviï una notificació cada cop que hi hagi una variació significant de temperatura és completament necessari en qualsevol negociació del sector de l’alimentació.

Beneficis del Sensor de Temperatura per a neveres i frigorífics

 • S’adapta a qualsevol tipus d’equip: nevera, congelador, càmera frigorífica, vitrina…
 • No necessiteu connexió a internet per al seu funcionament.
 • La bateria té una autonomia de més de 3 anys.
 • Només cal col·locar el sensor en una superfície imantada per instal·lar-lo.
 • Registres i seguiment de les temperatures online.
 • Pots programar alertes de temperatures via WhatsApp, trucada automàtica, SMS…
 • Informes APPCC.

Digitalització amb Total Food Control i sonda de temperatura

A Proacciona disposem d’un equip d’experts en seguretat alimentària amb més de 20 anys d’experiència en aquest sector. Veient les necessitats dels nostres clients, desenvolupem l’APP número 1 del mercat per gestionar la traçabilitat alimentària anomenada Total Food Control. Pots implementar-la de manera molt senzilla a la teva empresa per reduir minves, portar un control de l’estoc més exhaustiu, reduir hores de feina i generar arbres de traçabilitat.

A més, amb la nostra sonda de temperatura pots monitoritzar la temperatura de les neveres, frigorífics i vitrines a temps real per garantir la seguretat en tot moment. També podeu programar alarmes que us avisin en cas que hi hagi una variació no desitjada de la temperatura i poder actuar ràpidament. Sens dubte, recomanem enllaçar aquest sensor de temperatura amb Total Food Control per optimitzar-lo al màxim.

Exemple del funcionament de la sonda

A continuació us mostrem un exemple de com es veu el tauler de control amb tots els registres de temperatura de la nostra sonda. Has de tenir en compte que totes les dades serien substituïdes per les del teu dispositiu:

Demana pressupost!

  condiciones legales

  política de privacidad

  ¿Necesitas ayuda?