/* JS para menú plegable móvil Divi */

BLOG

Tot el que has de saber sobre els refrigeradors per a restaurant

Els refrigeradors són necessaris a qualsevol negoci d’hostaleria i restauració. A més, són dels pocs electrodomèstics que han d’estar en funcionament tota l’estona i a la temperatura adequada. En cas contrari, es podrien fer malbé els productes emmagatzemats al seu interior. En aquest article t’expliquem tot el que has de saber sobre els frigorífics al sector de la restauració juntament amb diversos consells per treure’ls el màxim partit.

Tipus de refrigeradors per a restaurant

Com sol passar amb la gran majoria d’electrodomèstics, hi ha diversos tipus de refrigeradors industrials. Depenent de les necessitats del teu negoci, pots optar per una opció o una altra. A continuació, us expliquem quins són alguns dels frigorífics més usats actualment al sector de la restauració i l’hostaleria.

Refrigeradors industrials d’acer inoxidable

Aquests equips professionals tenen com a objectiu mantenir un nivell alt d’esterilitat i higiene del producte. Poden ser la mateixa porta d’acer sòlid, portes de vidre o una combinació, amb refrigeradors i congeladors. Solen ser de grans dimensions, ja que estan pensats per a un ús industrial o per a locals espaiosos on s’emmagatzemen molts productes.

Refrigeradors horitzontals

Són models que permeten optimitzar el teu espai, tenir més productes i fins i tot mostrar els teus productes als clients. Poden ser ampolles, portes corredisses massisses, portes corredisses de vidre i tapes de cofres.

Refrigeradors verticals amb portes de vidre

Aquests refrigeradors estan fets per veure l’interior. Poden tenir 1, 2, 3 o fins i tot 4 portes, i també poden ser del tipus refredador de cervesa o del tipus “BackBar” (més compacte i ideal per a barra de bar). És molt comú fer servir aquests frigorífics com a expositors d’ampolles, postres o aliments locals.

Cultura de seguretat alimentària

Com controlar la temperatura del frigorífic?

Mantenir la seguretat dels aliments és fonamental per evitar que els teus clients es posin malalts per menjar aliments en mal estat. Una sonda de temperatura o sensor tèrmic és un dispositiu que s’utilitza en un frigorífic o congelador i actua com a transmissor. La seva funció principal és mesurar la temperatura i transmetre-la per controlar el congelador, el frigorífic o la vitrina del teu negoci de restauració en qualsevol moment.

A més, amb les nostres sondes de temperatura, pots monitoritzar la temperatura de la teva nevera, congelador i vitrina en temps real per garantir la seguretat en tot moment. També podeu programar alarmes perquè us avisen de canvis inesperats de temperatura i poder actuar ràpidament. Sens dubte, recomanem connectar aquest sensor de temperatura amb Total Food Control per maximitzar-ne les funcions.

Consells per organitzar la nevera d’un restaurant

  • Registre: Anotar l’entrada/quantitat/data de caducitat dels diferents aliments ajuda a gestionar i planificar el menú per veure què podem oferir i què cal repostar cada dia.
  • Recipients: Es recomana emmagatzemar els aliments preparats en recipients transparents o bosses amb data de preparació escrita.
  • Menjar calent: Si el menjar ja està cuinat, deixa-ho refredar abans de col·locar-lo a la nevera.
  • Obertures innecessàries: Mantenir la nevera oberta pot fer que la seva temperatura pugi, permetent que entrin alguns bacteris flotants de l’ambient. Per això, en la mesura que sigui possible, el millor és treure tot el menjar que necessitem abans d’iniciar el servei de menjars.

T'AGRADA EL NOSTRE CONTINGUT?

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Categories

Formulari de contacte

¿Necesitas ayuda?