/* JS para menú plegable móvil Divi */

BLOG

Beneficis dels productes de km0
productos de km0

En els darrers 20 anys s’ha incrementat enormement la quantitat d’aliments importats al nostre país i han disminuït els productes de km0, així com la distància de la seva procedència, suposant un consum desmesurat de combustibles fòssils i emissions de CO2.

Utilitzar aliments de proximitat com a matèries primeres, aportarà nombrosos beneficis tant per a la teva empresa, com per al medi ambient i l’economia de la teva localitat. Continua llegint, t’expliquem què són els productes de km0, així com els avantatges que suposen.

A Proacciona, consultoria en seguretat alimentària de Barcelona, ​​comptem amb més de 15 anys d’experiència, ajudant empreses com la teva a acreditar-se en matèria de qualitat i innocuïtat alimentària. Ajudem empreses del sector de l’alimentació a implantar el pla APPCC per garantir que els seus aliments són segurs i que ofereixen el millor de si mateixos, així com que disposen d’un bon sistema de traçabilitat per controlar els aliments des de l’origen fins a l’arribada al consumidor final. A més, també certifiquem a les normes IFS, BRC i FSSC 22000. Aquestes certificacions aportaran valor afegit a la teva marca i generaran confiança entre els teus consumidors i clients potencials; un factor clau, especialment ara. Omple el formulari que trobaràs al final de l’entrada, i ens posarem en contacte amb tu.

Beneficis dels productes de km0

T'AGRADA EL NOSTRE CONTINGUT?

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Categories

Formulari de contacte

¿Necesitas ayuda?