BLOG

Guia de bones pràctiques per evitar el malbaratament alimentari
desperdicio alimentario, buenas prácticas, guía

El malbaratament alimentari suposa la pèrdua de 2.629 kg d’aliments anuals, cosa que equival a llençar 8.044 € a les escombraries. Quines bones pràctiques pots implantar a la teva empresa del sector de l’alimentació per reduir el malbaratament d’aliments? Descarrega’t la nostra guia descobreix com reduir el malbaratament alimentari contribuint a la sostenibilitat i reduint costos.

A més, sabies que les minves suposen el 22% del malbaratament alimentari de la indústria alimentària espanyola? T’ho expliquem tot en aquesta entrada al blog.

A Proacciona, consultoria en seguretat alimentària de Barcelona, ​​t’ajudem a tenir sota control totes les fases de la teva cadena de producció i optimitzar-los per reduir el malbaratament alimentari. Implantem el pla APPCC i certifiquem en les normes IFS, BRCFSSC 22000. T’ajudem? Omple el formulari que trobaràs al final de la pàgina i ens posarem en contacte amb tu.

malbaratament alimentari bones pràctiques

T'AGRADA EL NOSTRE CONTINGUT?

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Categories

Formulari de contacte

¿Necesitas ayuda?
/* JS para menú plegable móvil Divi */