/* JS para menú plegable móvil Divi */

BLOG

Quins avantatges té implantar IFS Food?
ventajas implantar IFS Food, norma ifs, seguridad alimentaria, sector agroalimentario, industria alimentaria, alimentación y bebidas

Implantar la norma IFS Food a la teva empresa del sector de l’alimentació té molts avantatges. IFS (International Food Standards) és una de les normatives líder del sector de la seguretat alimentària, creada per les federacions alemanyes i franceses de distribució, que permet a tot tipus de productors d’aliments estandarditzar els seus processos per a una fabricació segura, simplificant els processos i fent-los més eficients i rendibles. Entre els distribuïdors que l’exigeixen hi ha Aldi, Carrefour, Auchan i Metro. A principis d’aquest any, es va publicar la versió 7 amb diverses novetats, l’aplicació del qual és obligatòria a partir de juliol.

Avantatges principals d’IFS Food

Implantar IFS Food aportarà 10 avantatges principals a la teva empresa:

  1. La garantia de legalitat, qualitat i seguretat. IFS Food estableix un sistema d’avaluació comú que garanteix que compleixes la legislació vigent en matèria de seguretat i qualitat alimentària.
  2. Transparència i confiança de cara al consumidor. IFS Food proporciona seguretat i transparència a tota la cadena de producció, cosa que fa que els clients confiïn més en els teus productes i en la teva marca.
  3. Un estalvi de costos i temps. IFS Food redueix els costos, el malbaratament alimentari i el temps perdut per fallades. Així mateix, permet millorar contínuament els processos per a una millor optimització de recursos.
  4. La gestió àgil de riscos potencials. IFS Food permet gestionar de manera més estructurada i ràpida els potencials riscos per a la seguretat alimentària, tant en les matèries primeres com en els productes finals.
  5. Representa una defensa legal. En comptar amb IFS Food tindràs implantat el pla Food Defense, que documentarà i evidenciarà el teu compromís contra el frau alimentari.
  6. El control d’al·lergògens i intoleràncies. IFS Food permet controlar els al·lèrgens i intoleràncies de forma òptima per garantir la seguretat i salut de les persones que pateixen alguna al·lèrgia o intolerància. Així mateix, la certificació IFS Food ajuda a evitar alertes alimentàries.
  7. La reducció de retirades de producte. En comptar amb IFS Food reduiràs les probabilitats de fer una retirada de producte del mercat, ja que tindràs sota control els processos de la teva empresa.
  8. La garantia del sistema de gestió exhaustiu. IFS Food garanteix un control exhaustiu dels processos i permet una comunicació protocol·litzada i organitzada amb les parts interessades.
  9. La formació permanent del personal. IFS Food dóna l’oportunitat al personal de formar-se en matèria d’higiene alimentària, frau alimentari, Food Defense, control d’al·lèrgens i manipulació d’aliments.
  10. Més competitivitat al mercat. Amb IFS Food podreu accedir a mercats estrangers on s’exigeix ​​la norma, i us diferenciareu de la resta de competidors que no estan certificats.

A Proacciona, consultoria en seguretat alimentària i APPCC de Barcelona, ​​comptem amb un equip de tècnics amb més de 15 anys d’experiència que us assessorarà per implantar la norma IFS Food. A més, també implantem la resta de normatives IFS, així com la norma BRCFSSC 22000. T’ajudem? Omple el formulari que trobaràs al final de la pàgina i ens podrem en contacte amb tu.

 

ifs food

T'AGRADA EL NOSTRE CONTINGUT?

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Categories

Formulari de contacte

¿Necesitas ayuda?