/* JS para menú plegable móvil Divi */

BLOG

3 Consells per escollir la Consultoria Alimentària adequada per a tu
consejos para encontrar consultoría alimentaria

Decidir quina consultoria alimentària és la millor per a la teva empresa pot ser complicat, oi? Triar correctament quin consultor vols que t’ajudi és molt important, perquè t’hauràs de relacionar durant força temps. Per això, perquè encertis al màxim amb la teva elecció, t’hem preparat 3 consells des de la nostra experiència com a consultors alimentaris per ajudar-te a prendre la teva decisió:

Investiga en què s’especialitza la consultoria alimentària

En primer lloc, has de tenir clar perquè necessites contractar els serveis de consultoria alimentària. Vols implantar normes de seguretat alimentària com la IFS, BRC o FSSC 22000? Necessites implantar el sistema APPCC? Vols obtenir el registre sanitari? Això és important perquè hauràs de cercar una consultoria alimentària experta en els sistemes de seguretat alimentària que vulguis aplicar.

És important que el professional conegui el sector i el mercat on la teva empresa alimentària desenvolupa la seva activitat. Per exemple, si vols certificar-te a la norma BRC, l’ideal és que cerquis una consultoria en seguretat alimentària o un consultor especialista a implantar BRC.

A més, també és important que el professional conegui el sector i el mercat on la teva empresa alimentària desenvolupa la seva activitat. D’aquesta manera podreu adaptar-vos millor a les vostres necessitats i aconsellar-vos millor.

Cerca les opinions d’altres clients, ressenyes i referències

Si la consultoria alimentària té pàgina web, cerca si tenen un espai on mostren les empreses que siguin o hagin estat els seus clients. Si és així, és un bon senyal, ja que ningú que hagi rebut un mal servei donarien permís per aparèixer-hi.

Pots preguntar directament alguna per conèixer la seva experiència i resoldre els teus dubtes. Moltes vegades confiem més en opinions de tercers que en la informació que ens donen des de la mateixa empresa.

Els testimonis i ressenyes et poden ajudar a conèixer l’experiència d’altres empreses com la teva. Algunes pàgines de consultories alimentàries disposen d’una secció amb testimonis on persones que han contractat els serveis de consultoria deixen les seves opinions (normalment, positives). Fins i tot tenen una pàgina amb dades sobre implantacions fetes amb èxit, el nombre d’empreses de la indústria alimentària amb les quals treballen, etc. Aquest és un exemple de com ho mostrem a la nostra consultoria:

Classificació NOVA

Finalment, també pots buscar la consultora a Google i veure si els clients han deixat ressenyes (aquí trobaràs tant positives com negatives) a la seva fitxa de Google My Bussiness. Aquest és un altre exemple:

Classificació NOVA

Investiga la consultoria alimentària

No us sorprendrà que us digui que hauries de tenir en compte l’experiència i la trajectòria de la consultora alimentària. No és el mateix tenir 10 anys d’experiència que 20 (tot i que no sempre més experiència és sinònim de millor servei).

A més, també és recomanable investigar la seva forma de treballar, els seus mètodes de certificació i implantació de sistemes de qualitat i innocuïtat alimentària. Quins serveis inclou als vostres pressupostos? Els consultors visiten periòdicament les instal·lacions de l’empresa? T’acompanyaran durant les inspeccions de Sanitat? Com són els processos d’implantació de normes alimentàries? Els preus són tancats i definitius i els pots conèixer des de l’inici del procés?

Coneix com treballa, els seus mètodes i valors per veure si són compatibles amb els teus. Fes-te totes aquestes preguntes i, depenent de les teves necessitats, sabràs si t’anirà millor una consultoria o una altra.

Finalment, investiga la pàgina “sobre nosaltres” (o “qui som”). Algunes consultores hi plasmen els seus valors. Així podràs conèixer una mica més què hi ha darrere de la consultoria alimentària i, potser, fins i tot puguis descobrir qui forma el seu equip i en què són especialistes. Mira aquest exemple!

T'AGRADA EL NOSTRE CONTINGUT?

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Categories

Formulari de contacte

¿Necesitas ayuda?