/* JS para menú plegable móvil Divi */

Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

10 Hores

Curs online de manipulador d’aliments lactis

formació Online de 10h

Objectius del curs de manipulador de lactis:

  • Conèixer bones pràctiques de manipulació en sector lactis.
  • Saber realitzar correctament una lectura de l’etiquetatge de lactis.
  • Reconèixer les principals mesures higienicosanitàries.
  • Aprendre a reconèixer al·lèrgies i intoleràncies.
  • Conèixer els riscos associats a la fabricació i distribució de lactis.
  • Conèixer les mesures preventives en fabricació i distribució de lactis

A qui va dirigit?

  • Treballadors de la indústria alimentària del sector lacti.
  • Comandaments intermedis en empreses làcties.

Certificat de manipulació d’aliments

  • Amb aquest curs pots obtenir el carnet de manipulador d’aliments.

Programa del curs de manipulador en el sector lacti:

Qualitat alimentària:

  • Definició d’aliments.
  • Classificació dels aliments.
  • Criteris de qualitat dels aliments.

Alteracions dels aliments:

  • Deterioració dels aliments d’origen animal i d’origen vegetal.

Manipulació higiènica dels aliments:

  • Cadena alimentària: origen, transformació, tractaments i traçabilitat dels aliments.
  • El paper del manipulador d’aliments.
  • Manipulació dels aliments específics del curs.
  • Maquinària, eines i utillatge, neteja i desinfecció.
  • Distribució de les instal·lacions, il·luminació, ventilació.
  • Eliminació d’escombraries i residus.

Higiene personal:

  • Neteja i hàbits higiènics.
  • Estat de salut i prevenció de malalties transmissibles.

Informació de productes alimentaris:

  • Etiquetatge: Identificació i composició.
  • Caducitat.

Higiene alimentaria:

  • Microorganismes en els aliments
  • Contaminacions
  • Infeccions i intoxicacions alimentàries
  • Conservació dels aliments

Característiques específiques dels aliments i productes alimentosos.

 

Pla d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics.

Guia de pràctiques correctes d’higiene:

  • Fase de recepció de matèries primeres. Control de proveïdors.
  • Fase de conservació i emmagatzematge.
  • Fase de preparació, elaboració i cuinat.
  • Fase de reescalfament i utilització de productes cuinats.
     
Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

Etiquetatge d’aliments (15h)

Etiquetatge d’aliments (15h)

Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

M’apunto al curs

    Elige el curso

    Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

    10 Hores

    Curs online de manipulador d’aliments del sector olis i grasses

    formació Online de 10h

    Objectius del curs de manipulació d’olis i grasses:

    • Conèixer bones pràctiques de manipulació en sector de l’oli. 
    • Saber realitzar correctament una lectura de l’etiquetatge dels olis.
    • Reconèixer les principals mesures higienicosanitàries.
    • Aprendre a reconèixer al·lèrgies i intoleràncies.
    • Conèixer els riscos associats a la fabricació i distribució d’olis.
    • Conèixer les mesures preventives en fabricació i distribució d’olis i greixos.

    A qui va dirigit?

    • Treballadors de la indústria alimentària del sector d’oli
    • Comandaments intermedis en empreses alimentàries productores d’oli. 

    Certificat de manipulació d’aliments

    • Amb aquest curs pots obtenir el carnet de manipulador d’aliments.

    Programa del curs de manipulador d’olis i grasses:

    Qualitat alimentària:

    • Definició d’aliments.
    • Classificació dels aliments.
    • Criteris de qualitat dels aliments.

    Alteracions dels aliments:

    • Deterioració dels aliments d’origen animal i d’origen vegetal.

    Manipulació higiènica dels aliments:

    • Cadena alimentària: origen, transformació, tractaments i traçabilitat dels aliments.
    • El paper del manipulador d’aliments.
    • Manipulació dels aliments específics del curs.
    • Maquinària, eines i utillatge, neteja i desinfecció.
    • Distribució de les instal·lacions, il·luminació, ventilació.
    • Eliminació d’escombraries i residus.

    Higiene personal:

    • Neteja i hàbits higiènics.
    • Estat de salut i prevenció de malalties transmissibles.

    Informació de productes alimentosos:

    • Etiquetatge: Identificació i composició.
    • Caducitat.

    Higiene alimentària:

    • Microorganismes en els aliments
    • Contaminacions
    • Infeccions i intoxicacions alimentàries
    • Conservació dels aliments

    Característiques específiques dels aliments i productes alimentosos.

     

    Pla d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics.

    Guia de pràctiques correctes d’higiene:

    • Fase de recepció de matèries primeres. Control de proveïdors.
    • Fase de conservació i emmagatzematge.
    • Fase de preparació, elaboració i cuinat.
    • Fase de reescalfament i utilització de productes cuinats.
       
    Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

    Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

    Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

    Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

    Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

    Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

    Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

    Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

    Etiquetatge d’aliments (15h)

    Etiquetatge d’aliments (15h)

    Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

    Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

    Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

    Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

    Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

    Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

    Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

    Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

    Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

    Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

    Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

    Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

    Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

    Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

    Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

    Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

    Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

    Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

    Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

    Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

    Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

    Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

    Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

    Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

    Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

    Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

    M’apunto al curs

      Elige el curso

      Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

      10 Hores

      Curs de manipulador d’aliments del sector conserves i precuinats

      formació Online de 10h

      Objectius del curs de manipulació de conserves i precuinats:

      • Conèixer bones pràctiques de manipulació en el sector de les conserves.
      • Saber realitzar correctament una lectura de l’etiquetatge de les conserves.
      • Reconèixer les principals mesures higienicosanitàries.
      • Aprendre a reconèixer al·lèrgies i intoleràncies.
      • Conèixer els riscos associats a la fabricació i distribució de conserves. 
      • Conèixer les mesures preventives en fabricació i distribució de productes de conserva.

      A qui va dirigit?

      • Treballadors de la indústria alimentària del sector conserver.
      • Comandaments intermedis en empreses conserveres i de precuinats.

      Certificat de manipulació d’aliments

      • Amb aquest curs pots obtenir el carnet de manipulador d’aliments. 

      Programa del curs de manipulador aliments:

      Qualitat alimentària:

      • Definició d’aliments.
      • Classificació dels aliments.
      • Criteris de qualitat dels aliments.

      Alteracions dels aliments:

      • Deterioració dels aliments d’origen animal i d’origen vegetal.

      Manipulació higiènica dels aliments:

      • Cadena alimentària: origen, transformació, tractaments i traçabilitat dels aliments.
      • El paper del manipulador d’aliments.
      • Manipulació dels aliments específics del curs.
      • Maquinària, eines i utillatge, neteja i desinfecció.
      • Distribució de les instal·lacions, il·luminació, ventilació.
      • Eliminació d’escombraries i residus.

      Higiene personal:

      • Neteja i hàbits higiènics.
      • Estat de salut i prevenció de malalties transmissibles.

      Informació de productes alimentaris:

      • Etiquetatge: Identificació i composició.
      • Caducitat.

      Higiene alimentària:

      • Microorganismes en els aliments
      • Contaminacions
      • Infeccions i intoxicacions alimentàries
      • Conservació dels aliments

      Característiques específiques dels aliments i productes alimentosos.

       

      Pla d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics.

      Guia de pràctiques correctes d’higiene:

      • Fase de recepció de matèries primeres. Control de proveïdors.
      • Fase de conservació i emmagatzematge.
      • Fase de preparació, elaboració i cuinat.
      • Fase de reescalfament i utilització de productes cuinats.
         
      Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

      Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

      Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

      Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

      Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

      Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

      Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

      Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

      Etiquetatge d’aliments (15h)

      Etiquetatge d’aliments (15h)

      Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

      Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

      Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

      Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

      Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

      Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

      Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

      Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

      Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

      Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

      Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

      Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

      Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

      Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

      Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

      Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

      Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

      Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

      Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

      Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

      Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

      Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

      Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

      Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

      Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

      Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

      M’apunto al curs

        Elige el curso

        Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

        10 Hores

        Curs online de manipulador d’aliments del sector carni:

        formació Online de 10h

        Objectius del curs de manipulador de carns:

        • Conèixer bones pràctiques de manipulació en sector carni.
        • Saber realitzar correctament una lectura de l’etiquetatge de les carns.
        • Reconèixer les principals mesures higienicosanitàries.
        • Aprendre a reconèixer al·lèrgies i intoleràncies.
        • Conèixer els riscos associats a la fabricació i distribució de carns.
        • Conèixer les mesures preventives en fabricació i distribució de carns.

        A qui va dirigit?

        • Treballadors de la indústria alimentària del sector carni.
        • Comandaments intermedis en empreses alimentàries càrnies.

        Certificat de manipulació d’aliments

        • Amb aquest curs pots obtenir el carnet de manipulador d’aliments.

        Programa del curs de manipulació de carns:

        Qualitat alimentària:

        • Definició d’aliments.
        • Classificació dels aliments.
        • Criteris de qualitat dels aliments.

        Alteracions dels aliments:

        • Deterioració dels aliments d’origen animal i d’origen vegetal.

        Manipulació higiènica dels aliments:

        • Cadena alimentària: origen, transformació, tractaments i traçabilitat dels aliments.
        • El paper del manipulador d’aliments.
        • Manipulació dels aliments específics del curs.
        • Maquinària, eines i utillatge, neteja i desinfecció.
        • Distribució de les instal·lacions, il·luminació, ventilació.
        • Eliminació d’escombraries i residus.

        Higiene personal:

        • Neteja i hàbits higiènics.
        • Estat de salut i prevenció de malalties transmissibles.

        Informació de productes alimentaris:

        • Etiquetatge: Identificació i composició.
        • Caducitat.

        Higiene alimentària:

        • Microorganismes en els aliments
        • Contaminacions
        • Infeccions i intoxicacions alimentàries
        • Conservació dels aliments

        Característiques específiques dels aliments i productes d’alimentació.

         

        Pla d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics.

        Guia de Pràctiques correctes d’higiene:

        • Fase de recepció de matèries primeres. Control de proveïdors.
        • Fase de conservació i emmagatzematge.
        • Fase de preparació, elaboració i cuinat.
        • Fase de reescalfament i utilització de productes cuinats.
        Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

        Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

        Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

        Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

        Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

        Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

        Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

        Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

        Etiquetatge d’aliments (15h)

        Etiquetatge d’aliments (15h)

        Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

        Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

        Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

        Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

        Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

        Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

        Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

        Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

        Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

        Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

        Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

        Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

        Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

        Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

        Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

        Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

        Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

        Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

        Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

        Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

        Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

        Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

        Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

        Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

        Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

        Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

        M’apunto al curs

          Elige el curso

          Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

          10 Hores

          Curs online de manipulador d’aliments i begudes

          formació Online de 10h

          Objectius del curs de manipulador de begudes:

          • Conèixer bones pràctiques de manipulació en sector begudes.
          • Saber realitzar correctament una lectura de l’etiquetatge de les begudes.
          • Reconèixer les principals mesures higienicosanitàries.
          • Aprendre a reconèixer al·lèrgies i intoleràncies.
          • Conèixer els riscos associats a la fabricació i distribució de begudes.
          • Conèixer les mesures preventives en fabricació i distribució de begudes.

          A qui va dirigit?

          • Treballadors de la indústria alimentària que es dediquin a la fabricació o distribució de begudes.
          • Comandaments intermedis en empreses alimentàries de begudes.

          Certificat de manipulació d’aliments

          • Amb aquest curs pots aconseguir el carnet de manipulador d’aliments.

          Programa del curs de manipulació d’aliments i begudes:

          Qualitat alimentària:

          • Definició d’aliments.
          • Classificació dels aliments.
          • Criteris de qualitat dels aliments.

          Alteracions dels aliments:

          • Deterioració dels aliments d’origen animal i d’origen vegetal.

          Manipulació higiènica dels aliments:

          • Cadena alimentària: origen, transformació, tractaments i traçabilitat dels aliments.
          • El paper del manipulador d’aliments.
          • Manipulació dels aliments específics del curs.
          • Maquinària, eines i utillatge, neteja i desinfecció.
          • Distribució de les instal·lacions, il·luminació, ventilació.
          • Eliminació d’escombraries i residus.

          Higiene personal:

          • Netaja i hàbits higiènics.
          • Estat de salut i prevenció de malalties transmissibles.

          Informació de productes alimentosos:

          • Etiquetatge: Identificació i composició.
          • Caducitat.

          Higiene alimentària:

          • Microorganismes en els aliments
          • Contaminacions
          • Infeccions i intoxicacions alimentàries
          • Conservació dels aliments

          Característiques específiques dels aliments i productes alimentaris.

           

          Pla d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics.

          Guia de pràctiques correctes d’higiene:

          • Fase de recepció de matèries primeres. Control de proveïdors.
          • Fase de conservació i emmagatzematge.
          • Fase de preparació, elaboració i cuinat.
          • Fase de reescalfament i utilització de productes cuinats.
             
          Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

          Gestió d’al·lèrgens al sector de la restauració (50h)

          Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

          Traçabilitat i seguretat alimentària (25h)

          Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

          Sistema APPCC i pràctiques correctes d’higiene (60h)

          Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

          Listeriosis i altres malalties de transmissió alimentàries (15h)

          Etiquetatge d’aliments (15h)

          Etiquetatge d’aliments (15h)

          Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

          Manipulació d’aliments d’alt risc (25h)

          Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

          Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries (25h)

          Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

          Manipulador aliments. Sector Restauració (10h)

          Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

          Manipulador aliments. Sector productes pesquers (10h)

          Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

          Manipulador aliments. Sector petit comerç i ultramarins (10h)

          Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

          Manipulador aliments. Sector Panificador i Brioixeria (10h)

          Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

          Manipulador aliments. Sector Lactis (10h)

          Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

          Manipulador aliments. Sector Indústria de l’oli i grasses (10h)

          Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

          Manipulador aliments. Sector conserves, precuinats i cuinats (10h)

          Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

          Manipulador d’aliments. Sector carni (10h)

          Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

          Manipulador d’aliments. Sector Begudes (10h)

          Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

          Manipulador d’aliments. Sector magatzems i grans superfícies (10h)

          Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

          Manipulador d’aliments – Activitats auxiliars en indústria alimentària

          M’apunto al curs

            Elige el curso

            ¿Necesitas ayuda?