
15 Hores
Curs d’etiquetatge d’aliments
formació Online de 15h
Objectius del curs d’etiquetatge de productes alimentaris:
- Etiquetar els aliments correctament atesa la normativa vigent.
- Adquisició de coneixements sobre el correcte etiquetatge dels aliments segons la normativa vigent actual així com les perspectives entorn de les seves exigències.
- Conèixer i saber interpretar els requeriments sobre etiquetatge en productes específics, com poden ser els productes manipulats genèticament o els aliments irradiats.
- Saber què és, com s’utilitza i la influència de l’etiquetatge entorn del seguiment de la traçabilitat.
- Conèixer les exigències i imposició de l’etiquetatge nutricional i etiquetatge sobre al·lergògens i intoleràncies alimentàries.
- Perspectives en la nova normativa Europea d’etiquetatge d’aliments.
A qui va dirigit?
- Treballadors de restaurants, hotels i sector de restauració.
- Comandaments intermedis i treballadors en indústries alimentàries.
Quin certificat aconsegueixo?
- Certificat de formació en traçabilitat i etiquetatge alimentari.
Programa del curs sobre etiquetes de productes alimentaris:
Pròleg.
Etiquetatge d’aliments:
- Què és?
- Com s’utilitza?
- Per a què serveix?
- Traçabilitat.
- Dret a escollir
- Resum.
Normativa:
- Introducció.
- Normativa vigent actual a Europa d’etiquetatge.
- Perspectives en la nova normativa Europea d’etiquetatge d’aliments.
- Resum.
Casos particulars:
- Introducció.
- Casos particulars: aliments provinents d’organismes manipulats genèticament, aliments irradiats, etc..
- Resum.
Etiquetatge i nutrició:
- Introducció
- Etiquetat i nutrició, sabem el que mengem?
- Resum.
Glosari
